Liviu Andrei, supărat că vânzătorii de brânză au haine murdare

Prefectul județului Liviu Andrei este supărat că vânzătorii de produse lactate din piață își servesc clienții cu halatele murdare. Când a fost în piață să își cumpere brânză a rămas impresionat de modul în care aceasta se comercializa. Oamenii purtau halate pe care nu le mai spălaseră de luni de zile și puneau mâna pe brânză fără mânuși. Așa că a dat dispoziție ca instituțiile de control să îi amendeze pe comercianții care umblă cu halatele murdare.

Liviu Andrei, prefectul județului, este foarte supărat pe comercianții de lactate din piețe. Spune că au halatele murdare și pun mâna pe brânză fără mănuşi. ”Nu sunt neechipați, dar cred că nu s-a spălat halatul ăla de doi ani. Deci asta este. Când îi vezi halatul ăla cum arată nu își vine să mai cumperi brânză. Și mai ales în piață, unde se vând produse lactate și brânzeturi. În momentul în care vând acolo ar trebui să fie mai ceva decât în farmacie halatul ăla, dar vai mama lui halat”, spune Liviu Andrei. Pentru a se rezolva problema, Andrei le-a trasat sarcini reprezentanților instituțiilor de control, prezenți la Comitetul de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice. ”Voi sunteți mulțumiți când mergeți în piață să cumpărați brânză și sunt îmbrăcați în halat și halatele sunt negre, când ar trebui să fie albe- Nimeni nu mai cumpără. Sau în momentul în care vezi că nu are mănușă și își ia brânza o mai cumperi- Nu o mai cumperi. Așa că am trasat sarcini instituțiilor cu atribuțiuni să meargă în teren și pe care îi descoperă în felul acesta să îi amendeze și să îi trimită acasă. Dacă tot pune pe un halat, indiferent că e vechi, măcar să fie curat, să fie spălat. Mi se pare o regulă de bun simț asta. Clientul îl atragi cu felul în care îți prezinți marfa, așa văd eu lucrurile acestea”, a mai menționat Liviu Andrei.

NEMULȚUMIȚI

Nici vârstnicii nu s-au arătat mulțumiți de felul în care se prezintă cei care vând brânză prin piețe. ”Pentru că nu numai la noi, dar pe unde am umblat bagă mâna în cap și ia brânza, se nu știu ce ia salamul. Să fie o propunere. În toate domeniile trebuie să fie echipați corespunzător”, spune Constantin Rotaru, un pensionar din municipiul Motru.

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: