Actriţa Mariana Ghiţulescu îşi deschide şcoală de teatru la Târgu Jiu

Actriţa Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu”, Mariana Ghiţulescu, va pune bazele unei Şcoli de Teatru şi Comunicare la Târgu Jiu. Aici, tinerii din oraş şi nu numai vor lua lecţii de dezvoltare personală, lecţii de actorie, cursuri de dans şi de comunicare. Cursurile se desfăşoară o dată pe săptămână şi durează o oră jumătate pentru dans şi teatru şi două ore pentru lecţiile de comunicare. Tarifele sunt pentru început promoţionale, 100 de lei lunar.

Şcoala de Teatru şi Comunicare îşi propune să îi scape pe tineri dar şi pe adulţi de inhibiţii, de trac şi de emoţii. Cei care îi vor învăţa pe cursanţi acest lucru vor fi chiar Mariana Ghiţulescu, alături de o altă actriţă a teatrului, Simona Urs şi George Dumitraşcu. „În cadrul cursului de teatru se fac exerciţii de dezvoltare a memoriei, scăpăm de inhibiţii, de emoţii. Cursurile nu se desfăşoară cu mai mult de zece persoane pentru că ne dorim calitate nu cantitate. Este un proiect în care am mare încredere pentru că aduce ceva nou în Târgu Jiu”, a declarat Mariana Ghiţulescu.

Înscrieri

Deschiderea oficială a şcolii de teatru şi dans va avea loc în 15 noiembrie însă înscrierile au început deja. „Cursurile de dans pentru adulţi vor cuprinde vals vienez, salsa, merengue, tango argentinian, rumba sau paso doble. Vom avea şi un program destul de accesibil astfel încât adulţii să poată veni şi după programul de la serviciu”, a adăugat actriţa Mariana Ghiţulescu.

COMUNICARE

În cadrul cursului de comunicare, cursanţii vor învăţa deprinderea unor tehnici şi modalităţi specific teatrale în vederea utilizării în terapia individuală pentru o mai bună integrare a individului în societate. Tarifele sunt pentru început 100 de lei lunar, cursul de comunicare se face o dată pe săptămână timp de două ore.

Vizualizări: 620

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: