Liviu Andrieş: Sunt şanse pentru a ajunge în Liga Florilor

Handbalistele CSM Târgu Jiu au ratat la golaveraj locul 1 în serie în faţa celor de la Deva, la finalul primei părţi a campionatului Diviziei A. Partea bună este că s-au calificat în faza următoare a competiţiei şi vor merge la turneul final având şanse de a promova în Liga Florilor.

CSM Târgu Jiu s-a calificat la turneul final al Diviziei A deşi a pierdut primul loc din serie la golaveraj, după ce a fost pe locul I aproape întregul sezon. Antrenorul Liviu Andrieş a declarat că atâta timp cât mai sunt şanse ca echipa să ajungă în Liga Florilor, echipa pe care o antrenează va lupta până în ultimul moment pentru îndeplinirea obiectivului: „Trebuie să trecem repede peste acest moment, trebuie să ne ridicăm şi să mergem mai departe. În fond, ne-am calificat la următoarea fază a competiţiei. Am obţinut dreptul de a merge la turneul final şi trebuie să ne pregătim bine pentru acest turneu. Sunt şanse pentru a ajunge în Liga Florilor. Totul depinde de noi. Nu cedăm, vom relua antrenamentele şi ne vom lupta până la capăt pentru obiectivul nostru. Atâta timp cât mai avem şanse de a ajunge pe prima scenă a handbalului românesc trebuie să luptăm. Şi asta vom face”.

Cu siguranţă echipa putea reuşi mai mult dacă le avea apte de joc pe cele patru jucătoare de bază accidentate şi Andrieş a recunoscut că echipa sa nu a fost la capacitate maximă. Au lipsit de pe teren Cristina Predoi, Irina Neacşu, Mihaela Obedeanu şi Ana Maria Diaconescu iar cu o zi înaintea meciului decisiv s-a accidentat şi extrema Bianca Stanca.

Vizualizări: 257

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: