Universitatea Craiova, favorită în semifinalele Cupei României

Craiovenii se consideră mari favoriţi în duelul oltenesc din Cupa României care va avea loc miercuri, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Universitatea va întâlni acasă pe ACS Viitorul Târgu Jiu, echipă care nu a mai câştigat nici un meci după despărţirea de Flavius Stoican.


Universitatea Craiova întâlneşte miercuri pe ACS Viitorul Târgu Jiu în semifinalele Cupei României, care se dispută în dublă manşă, turul fiind programat pe stadionul ”Ion Oblemenco”, miercuri, 14 aprilie, de la ora 19:00.

Antrenorul Marinos Ouzounidis consideră că echipa sa este favorită la calificare în fața divizionare secunde care a rezistat până în semifinale, dar trebuie să trateze meciul foarte serios pentru a lua din primul joc o opţiune importantă pentru calificarea în ultimul act al competiţiei pe care Craiova a câştigat-o acum trei ani. ”Suntem favoriţi, fiind echipa mai bună, dintr-un eşalon superior faţă de ACS Viitorul, dar trebuie să ne respectăm adversarul, să tratăm meciul foarte serios. Sper să facem un joc de calitate şi să reuşim un rezultat pozitiv, chiar unul care să ne dea şanse mari de calificare. Este important să luăm o opţiune pentru calificare, înaintea meciului retur, care va fi în deplasare”, a declarat Marinos Ouzounidis.

Până în această fază, Universitatea Craiova le-a eliminat pe Progresul Spartac (Liga 3, scor 5-0, în 16-imi), FC Botoşani (Liga 1, scor 1-0, în optimi) şi Chindia Târgovişte (Liga 1, scor 1-0, în sferturi).

Vizualizări: 802

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: