Liviu Cotojman: Primarii PDL au căzut în aceeaşi capcană ca şi cei ai PNL

Primarii PNL nu am fost singurii edili locali de altă culoare politică prezenţi la Comitetul Executiv al PSD unde a fost validat candidatul partidului la alegerile pentru Colegiul II Senat. Trei primari PDL au fost şi ei văzuţi la întrunirea social-democraţilor gorjeni. Este vorba despre Emilian Rusu, primarul de la Dăneşti; Dănuţ Bălu, primarul de la Fărcăşeşti, şi Ion Bârcă, primarul de la Turburea, acesta fiind cunoscut deja pentru afinităţile sale faţă de PSD. Liviu Cotojman, candidatul PDL, la Senat spune că primarii partidului său au căzut în capcana lui Ion Călinoiu la fel ca primarii liberali.

Liviu Cotojman este convins că primarii PDL au fost induşi în eroare de preşedintele Consiliului Judeţean. Ba mai mult, spune că ştie tactica PSD de a întinde capcane, el însuşi fiind la un pas de a fi păcălit. „Primarii PDL au căzut în aceeaşi capcană ca cei liberali. Domnul Ion Călinoiu i-a ademenit cu fonduri. Cunosc tactica PSD pentru că în urmă cu ceva timp am fost şi eu sunat, la rândul meu, de către Ciprian Florescu pentru o altă întâlnire. Iniţial mi se spusese că este vorba despre o întâlnire de socializare, iar apoi am aflat că era o întâlnire a PSD Gorj”, a declarat Liviu Cotojman.

Primarul de la Roşia de Amaradia se bazează pe sprijinul ediliilor de la Dăneşti şi Fărcăşeşti. „Nici nu se pune problema ca aceştia să sprijine candidatul PSD. Domnul primar de la Dăneşti este unul dintre cei vechi primari PDL, iar domnul Bălu deja a trecut pe la partid şi s-a interesat de strategia pentru campanie. În ceea ce îl priveşte pe domnul Bârcă, nu mă surprinde prezenţa dumnealui la întâlnirea PSD pentru că dânsul nu se mai regăseşte în rândul PDL şi era normal să participe dat fiind faptul că şi-a manifestat de mai mult timp afinităţile faţă de social-democraţi”, a mai precizat Liviu Cotojman.

La rândul său, primarul comunei Turburea a recunoscut că va susţine candidaţii PSD, chiar dacă nu şi-a reglat conturile cu PDL. „Susţin candidaţii PSD atât la Senat, cât şi la europarlamentare. Cei de la PDL nu au mai luat legătura cu mine şi nici nu ar mai trebui să ia legătura pentru că ştiu cât rău mi-au făcut. În plus, comuna Turburea trebuie să-i dea votul lui Mihnea Costoiu pentru că are o datorie morală faţă de acesta pentru că pe vremea când dumnealui era ministrul Învăţământului a fost aprobată înfiinţarea unei clase de liceu la Turburea”, a declarat primarul Ion Bârcă.

Vizualizări: 167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: