Călinoiu, convins că primarii PNL nu-l vor trăda la alegeri

Ion Călinoiu dezminte declaraţiile lui Dian Popescu potrivit cărora primarii liberali nu ar fi ştiut că sunt chemaţi la o şedinţă de partid şi că ar fi fost invitaţi la Comitetul Executiv al PSD sub pretextul unor discuţii pe tema proiectelor de investiţii. Ba mai mult, preşedintele Consiliului Judeţean se bazează pe sprijinul primarilor liberali la alegerile din luna mai, deşi aceştia au candidaţi proprii. Călinoiu este convins că edilii PNL îl vor trăda pe Dian Popescu şi că vor ţine „aproape” de PSD.

Mai mulţi primari PNL din Colegiul II au participat la Comitetul Executiv al PSD Gorj unde a fost validat candidatul partidului la alegerile de pe Senat. După ce Dian Popescu a declarat că oamenii lui au fost înşelaţi de către preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu spune că primarii liberali ştiau că nu erau invitaţi la şedinţă pe tema investiţiilor. „Primarii liberali au fost invitaţi sub pretextul clar de a acţiona împreună pentru a avea prezenţă la vot la alegerile europarlamentare, pentru a avea continuitate în ceea ce se întâmplă la nivelul judeţului Gorj, în programul Uniunii Social Liberale. Oamenii aceştia au înţeles apelul meu”, a declarat Ion Călinoiu. Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj este convins că primarii liberali vor sprijini PSD, în defavoarea colegului lor Mihai Mazilu. „Chiar dacă Dian Popescu spune că i-am înşelat eu primarii, sunt convins că nu mă vor înşela ei pe mine. Nu am avut întâlnire de alegeri pe Colegiul II, am avut de organizarea campaniei electorale şi un program al Uniunii Social Liberale care trebuie continuat şi pentru aceasta am solicitat prezenţa oamenilor care vor să ţină aproape. Nu am umblat  din poartă în poartă. Am dat un semnal care vreţi să veniţi sunteţi bineveniţi”, a mai precizat Călinoiu.

TEMERE

Ion Călinoiu crede să Dian Popescu se teme că va fi trădat. „Domnului Dian Popescu nu am ce să-i fac, el se teme de faptul că a minţit el prea mult primarii şi oamenii din teritoriu şi probabil aci îl doare cel mai mult. PSD se bazează pe sprijinul majorităţii electoratului din Gorj. Aceşti primari şi oricare om, ca factor de răspundere, are obligaţia ca şi dreptul constituţional să vină la vot. Eu i-am îndemnat să adune oamenii la vot la europarlamentare deoarece aceste alegeri sunt foarte importante pentru România. Ne trebuie reprezentanţi adevăraţi în Parlamentul European”, spune Călinoiu.

TRĂDARE

Dian Popescu spune că nu se teme de trădare, deşi Ion Călinoiu amăgeşte primarii liberali cu fonduri. „Îmi pare rău că domnul Călinoiu îi crede trădători pe primarii PNL. Eu nu mă tem că voi trădat, nu i-am minţit cu nimic şi nici nu aveam cu ce să-i mint. Domnul Călinoiu îi minte şi îi amăgeşte că le dă fonduri. Sunt convins că primarii PNL vor trage pentru candidatul propus de ei, pentru Mihai Mazilu”, a declarat Dian Popescu.

Vizualizări: 189

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: