Liviu Vârciu sau Ion Iliescu?

Cine este Liviu Vârciu? Nu știu. E genul de personaj pe care ți-e rușine să-l cauți și pe Google. Îmi amintesc că, atunci când eu eram mic și Vârciu tot prost, dar mai tânăr, omul ăsta a cântat un fel de manea pionierească. Adică nu de pionieri, ci de la începutul stilului. Hai, nu vă mai prefaceți că nu știți. Era aia cu ”Ochii tăi”. Una din cele optzeci de melodii cu ochii tăi. O știți. Nu lăbăreala de la Holograf și nici poponăreala Anamariei. Vorbesc despre manea.

Apoi, l-am pierdut pe Liviu Vârciu. Nu știu ce a mai făcut. Am recăpătat firul biografiei acestei super-vedete naționale când l-am văzut în niște telenovele și, parcă, prezentând niște emisiuni cu maneliști. Nu mă pricep la estetica masculină, habar n-am dacă Liviu Vârciu e un bărbat frumos. N-aș zice. Inteligent sau talentat pot însă să garantez că nu e. Și totuși, PR-ul care se introduce în dosul acestui personaj este fantastic. Toate, dar absolut toate emisiunile de pubelă (deci) cu maximă audiență din țară îl pomenesc. Liviu Vârciu s-a culcat cu o DJ-iță și a lăsat-o sau nu însărcinată. Asta e problema națională, mai nou. Cui îi pasă, vă întrebați, alături de mine? Se pare că milioanelor de oameni care se uită la așa ceva.

Recunosc, e interesant să intri în dormitorul unei persoane publice, ba chiar și în al unui anonim. Dar de ce Liviu Vârciu, pentru numele lui Dumnezeu? De ce trebuie să știu eu cu cine se culcă Liviu Vârciu și apoi să mi se spună și detalii (cum s-au protejat, dacă le-a plăcut, etc.). Și pe mine mă interesează viața sexuală a personalităților, dar Liviu Vârciu mi se pare mult prea lipsit de profunzime ca să-i fac acest compliment. Nu-mi pasă! Știți în legătură cu cine sunt mult mai curios despre cum face amor? Ion Iliescu! Oare el și Nina au făcut vreodată sex oral? Sau îi ajungea să facă lucrul ăsta cu poporul? Dar cu Corina? Oare au ars-o sado-maso la birou? Vă rog, stimați realizatori de emisiuni mondene, să-mi răspundeți la aceste întrebări esențiale.

Vizualizări: 97

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: