Localnicii din Dragoteşti, supăraţi pe senatorul Ruşeţ

Primarul din Slivileşti a mers în comuna învecinată Dragoteşti, pentru a lua pulsul oamenilor care au fost întrebaţi de vorbă de procurori, în dosarul „Referendum”. Bucurescu i-a găsit pe săteni la taifas. Subiectul era „ingratul“ senator Ion Ruşeţ, aşa că s-a aşezat şi Sorin Bucurescu la bârfă, care-şi aşteaptă rândul la audieri.

Subiectele de discuţie au fost ancheta DNA şi senatorul Ion Ruşeţ, care a uitat de unde a plecat şi nu şi-a respectat promisiunile din campania electorală. Aici e supărare mare, spune primarul Bucurescu. „Nu e vorba de revolte ale oamenilor aşa cum a speculat presa. Oamenii s-au strâns pe uliţe şi în faţa primăriei şi au vorbit. Au fost speriaţi şi de audieri dar sunt supăraţi pe senatorul Ion Ruşeţ. Majoritatea sunt nemulţumiţi că nu a creat locuri de muncă, pentru faptul că nu face angajări, că nu a venit în Dragoteşti la alegerile locale, că este fiu al satului Dragoteşti şi nu a sprijinit comuna pe lui natală în mandatul de senator. Eu nu pot să spun că a fost un protest împotriva domnului Ruşeţ. Au fost doar discuţii împotriva dumnealui. Discutau la adresa senatorului oamenii care avea nemulţumiri”, spune primarul.

Bucurescu s-a alăturat şi el oamenilor nemulţumiţi pentru că are şi el problemele lui. „Am fost acuzat că am fugit cu listele permanente. M-au sunat oamenii să mă întrebe unde am fugit. Eu nu am nicio treabă. Îi aştept să mă audieze, dar dacă se va autosesiza Parchetul, o făcea parchetul Gorj, nu cel de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Singur cineva a făcut sesizarea, vreun partid sau vreun om politic”, a spus Bucurescu. Imediat a apărut şi făptaşul, acuzat fiind senatorul Ion Ruşeţ, care a declarat că nu el a făcut reclamaţie.

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: