Locuinţe de serviciu pentru medicii de la Spitalul Judeţean

Doi medici din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu au primit locuinţă de serviciu. Cele două cadre medicale fac naveta zilnic, unul de la marginea judeţului, iar celălalt dintr-un judeţ vecin. Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean, spune că ar putea să mai apară şi alte solicitări din partea medicilor tineri.

Un medic psihiatru şi un medic sportiv au obţinut locuinţă din partea Primăriei Târgu Jiu, în urma solicitărilor depuse la conducerea spitalului judeţean. „Ni s-a promis că dacă mai este nevoie vor mai răspunde pozitiv solicitărilor noastre. Este vorba despre un medic din specialitatea psihiatrie şi medicină sportivă. Este un lucru foarte bun şi reprezintă o colaborare foarte bună cu Primăria municipiului Târgu Jiu. Este un lucru pozitiv pe care îl apreciem cu toţii”, a declarat Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.

Fac naveta

Cei doi medici fac naveta la ora actuală de la zeci de kilometri distanţă. „Sunt medici tineri, unul din ei făcea naveta zilnic de la Horezu, venea zilnic de la Horezu. Celălalt vine de la 70 kilometri distanţă zilnic, deci este un câştig fantastic. Mai avem doctori care fac zilnic naveta de la Craiova, mai avem medici care o să solicite locuinţă la Târgu Jiu în perioada imediat următoare şi sigur că este un ajutor fantastic pentru noi, pentru că ţinem medicii aici”, a spus Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,256

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: