Minerii dați afară din CEO, trimişi la muncă în Timiș

Angajații de la complexurile energetice Oltenia și Hunedoara, puşi pe liber, sunt îndemnați să lucreze în Timiș. O întâlnire pe acest subiect va avea loc pe 4 mai, la Timișoara, la care vor participa și reprezentanți ai CE Oltenia.

Întâlnirea are loc la inițiativa Centrului Regional de Afaceri din Timişoara și este organizată pentru angajatorii care caută personal calificat, cu experienţă. Atât CE Oltenia, cât și CE Hunedoara sunt într-un amplu program de restructurare şi relocare a mii de oameni. Meserii precum cele de electrician, sudor, lăcătuş, mecanic, maşinist, excavatorist sau vulcanizator sunt căutate de angajatori din Timiș. Culmea, chiar și de cei de la CEO, pentru că pleacă oameni cu experiență.

Directorul CE Oltenia, Sorin Boza, chiar se plângea că rămâne fără specialişti. Aceeași situație la CE Hunedoara. CEH a scos la concurs 56 de posturi în activitatea electromecanică, 36 de lăcătuş, 20 de electrician.

La întâlnirea de la Timişoara, reprezentantul CEH va fi Petre Nica (director general adjunct), care va sta alături de directorii din Gorj.

Vizualizări: 2,360

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: