Locuințele sociale din Târgu Jiu, distribuite noilor locatari

Cele 64 de noi locuințe sociale construite în zona Ciocârlău din Târgu Jiu vor fi atribuite noilor locatari în primele zile ale lunii aprilie. Autoritățile locale spun că până la ședința de Consiliu Local Târgu Jiu, care va avea loc în data de 27 martie, vor definitiva situația dosarelor admise și vor afișa listele cu beneficiarii astfel încât, dacă vor exista nemulțumiți, să poată fi depuse contestații.

După aprobarea listelor de către Consiliul Local, vor fi înmânate și cheile viitorilor chiriași. Lucrările la cele două blocuri sociale sunt aproape de final. Autoritățile locale spun că în prezent se lucrează la alimentarea cu energie electrică și la amenajarea spațiilor verzi din zona imobilelor. Aceste unități locative nu vor putea fi cumpărate vreodată de către cei care vor locui în ele, fiind destinate exclusiv sprijinirii familiilor fără venituri sau cu venituri mici, care nu au o locuință.

Un număr de 850 de târgujieni au solicitat la Primăria Târgu Jiu o locuință socială. Unitățile locative din cele două noi blocuri ANL din zona Narciselor, la construcția cărora se lucrează în prezent, vor fi distribuite abia după ce autoritățile vor face recepția. Lucrările ar putea fi încheiate în toamna acestui an.

Vizualizări: 312

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: