Salarii de peste 2.000 de euro pentru gorjeni

Gorjenii care nu au un loc de muncă și vor să lucreze peste hotare pot aplica pentru unul dintre cele 15 posturi disponibile în Germania, pe domeniile hotelier și gastronomic.

Este vorba de posturi de lucrător calificat, repartizate astfel: ospătar - 8 posturi, recepţioner - 2 posturi, bucătar/commis de cuisine - 2 posturi, cameristă/roomboy - 2 posturi și personal ȋntâmpinare oaspeți-1 post. Job-urile sunt oferite de Hotel Marriott din Frankfurt și alți angajatori germani, reprezentaţi de Agenția Federală de Muncă - Serviciile de Plasare Internaţională Saxonia Inferioară - Bremen.

 Selecţie la Bucureşti

Pentru ocuparea acestor posturi se va organiza o selecţie, la București, ȋn prima parte a lunii aprilie 2017, transmite Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Gorj. Contractele de muncă pot fi pe durată determinată, de 8-12 luni, cu posibilitate de prelungire, sau pot fi permanente. Salariul oferit este de 2.000-2.250 euro brut/lună, pentru posturile de ospătar, 1.850-2.300 euro brut/lună, pentru posturile de bucătar, 2.095 euro brut/lună, pentru posturile de recepționer și personal ȋntâmpinare oaspeți și de minimum 1.800 euro brut/lună pentru posturile de cameristă/roomboy.

Vizualizări: 2,137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: