Locuri de muncă în străinătate pentru medici

Gorjenii care doresc să plece la muncă în străinătate au la dispoziţie în această lună câteva locuri de muncă în ţările Uniunii Europene, dar pot face acest lucru numai dacă au vreo specializare în domeniul medical, pentru că aproape toate posturile se adresează medicilor. Este de amintit că spitalele din Gorj au deficit de medici.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj prin serviciul de ocupare european EURES oferă locuri de munca în statele din Spaţiul Economic European. Cele mai multe posturi sunt în Germania , respectiv pentru medic rezident diferite specialităţi (11 posturi), medic oftalmolog (3 posturi), medic medicină generală (3 posturi), medic dermatolog (1 post), medic pediatru (3 posturi), medic ginecolog (1 post), medic chirurg (1 post), medic ortoped (1 post), medic neurolog (2 post), medic psihiatru(1 post), medic psihoterapeut (1 post) şi medic ORL (1 post). Medicii pot găsi de lucru şi în Danemarca, unde pot opta pentru medic specialist neurofiziolog (2 posturi), medic specialist psihiatru (3 posturi) sau medic specialist mamografii (5 posturi). Alte posturi oferite sunt în Norvegia, pentru medici stomatologi, în Finlanda, pentru tehnicieni dentari sau în Slovenia, pentru medicii oftalmologi.   Există totuşi şi un post de programator, care este disponibil în Finlanda.

Persoanele interesate se pot adresa compartimentului EURES din cadrul AJOFM Gorj din strada Lt.Col.Dumitru Petrescu nr.1 la biroul 4 sau la numărul de telefon 0253211568.

Vizualizări: 98

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: