A început vânzarea apartamentelor din ultimul bloc al complexului Primăverii Residence

Ansamblul de blocuri din cartierul Primăverii al municipiului Târgu Jiu este aproape finalizat. Ultimul bloc, care este și cel mai mare din complex, este acum în fază de construcție.

Interesant este că dezvoltatorul imobiliar a reușit să țină prețul destul de jos, achiziționând din timp materialele de construcții. Astfel că explozia prețurilor la materiale de construcții din ultimul an nu îi va afecta pe cei care vor achiziționa apartamente în acest bloc. Iar cei care s-au mutat deja în complexul Primăverii Residence din Târgu Jiu știu că vorbim de un nivel de calitate a construcțiilor cu mult peste media a ceea ce se construiește în oraș.

Locuințele au încălzire în pardoseală, centrală termică prin condesnsare, obiecte sanitare de la Romstal, tocăria exterioară este profil PVC Salamander. Și toate locuințele au loc de parcare inclus în preț.

Garsonierele sunt de două tipuri, unele de 47 mp la 52.000 de euro, celelalte de 52 mp la 57.000 de euro. Apartamentele cu două camere sunt și ele diferite ca suprafață construită, cele de 65 mp au un preț de 71.500 euro, iar cele de 71 mp ajung la 78.000 de euro. În blocul aflat în construcție sunt și apartamente cu trei camere, în suprafață de 73 mp, prețul fiind de 81.000 de euro.

“Pentru a putea rezerva unul din imobilele prezentate mai sus, se percepe un avans de 15% din prețul fiecăruia în faza de construire, urmând ca diferența să se achite la finalizarea construcție, 24 luni!!! Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizită în șantier contactați-ne la numărul de telefon: 0737.103.292. Acceptam toate tipurile de credite și lucrăm cu toate băncile comerciale din România. Oferim consultanță gratuită pentru întocmirea dosarului bancar. Cumpărați direct de la dezvoltator. Comision de vânzare 0%.”, este mesajul dezvoltatorului, postat pe olx.ro.

Galerie foto



Vizualizări: 1,496

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: