Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Locuri de muncă la Mc Donald’s, în Germania

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj, prin serviciul de ocupare Eures, oferă locuri de muncă in domeniul agricol în Germania. Sunt oferite 70 locuri de muncă la culesul produselor agricole, sparanghel, căpșune și 150 de locuri pentru vânzarea produselor agricole. Sunt solicitate femei și bărbați care posedă experiență în agricultură, condiție fizică bună și cunoștințe de bază de limba germană. Salariul oferit este de 800 euro net/lună, iar contractele sunt pentru perioada aprilie-iunie.

Tot pentru Germania mai sunt oferite 60 locuri de muncă vacante pentru următoarele meserii: bucătar/bucătărese, cameriste, ospătari, ajutor în bucătărie, ajutor în gastronomia de sistem, respectiv Mc Donald’s, Burger King, KFC, Vapiano, Losteria. Sunt solicitate persoane cu calificare profesională încheiată sau experiență în domeniul gastronomic, care au cunoștințe de limba germană. Salariul oferit este de 1.200-1.500 euro brut/lună pentru personalul auxiliar și 1.500-2.000 euro brut/lună pentru personalul de specialitate. Cazarea este asigurată de către angajator.  Angajarea se face pentru perioada mai-noiembrie.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: