Lovit în timp ce-și aștepta iubita

Un bărbat de 39 de ani din comuna gorjeană Hurezani a scăpat doar cu amendă penală după ce s-a pus cu pumnii pe un gorjean care aștepta ca iubita lui, angajată la o casă de pariuri din localitate, să termine programul. Sentința dată la începutul săptămânii de Judecătoria Târgu Cărbunești nu este definitivă.

Fapta a avut loc pe 23 decembrie 2018, când un bărbat nervos că pierde bani la păcănele a început să lovească aparatele. Iubitul fetei care lucra acolo i-a cerut să înceteze și l-a chemat afară. Acolo au avut loc discuții contradictorii care au degenerat.

Cei doi bărbați au început să se împingă reciproc, dar cel care se pusese cu pumnii pe aparate i-a aplicat și bărbatului respectiv mai multe lovituri cu pumnii la nivelul capului și corpului, până au fost despărțiți de către martori.

În urma agresiunii fizice, victima a suferit leziuni traumatice care au fost evaluate ca gravitate cu un număr de 7-8 zile de îngrijiri medicale.

Neavând antecedente penale, agresorul s-a ales cu o amendă penală de 5000 lei, reprezentând 200 zile-amendă, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Vizualizări: 2,734

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: