Procuror: Nu toți decedații au fost găsiți pe paturi, nu erau toți arși, unii au murit intoxicați cu fum

Viorel Teliceanu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, care conduce ancheta incendiului de vineri, de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, a declarat că a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Teliceanu susține că sunt șapte persoane care au murit în urma tragediei și nu nouă, așa cum susține șeful ISU Dobrogea, Cristian Amarandei.

”A fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Au venit colegii de la Institutul de Criminalistică, urmează să identificăm tot ce se poate identifica. Din informațiile pe care le am, avem 7 decedați, urmează să se facă identificarea, să sperăm că nu crește numărul decedaților. Cel mai probabil se va dispune o expertiză să vedem cauzele, dacă pot fi imputate unei persoane sau nu. Nu vrem să lucrăm cu ipoteze care nu au susținere din probele pe care urmează să le administrăm. Nu toți decedații au fost găsiți pe paturi, nu erau toți arși, unii au murit intoxicați cu fum. Din câte știu, o persoană de pe-aici a dat informația că sunt trei decedați la Spitalul Județean, dar de fapt este doar unul”, a declarat Viorel Teliceanu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, vineri, în urma incendiului de la Spitalul de Boli Infecțioase.

Premierul Cîțu a profitat de tragedie ca să mai demită un userist, pe preşedintele Autorităţii Naţionale de Management al Calităţii în Sănătate (ANMCS), Vlad Teodor Berbecar.

Vizualizări: 2,281

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: