Pus să dea banii înapoi

Un fost administrator al Minprest Serv Rovinari, societatea de prestări servicii pentru minerit, este obligat de instanță să returneze o parte din indemnizațiile încasate în urmă cu câțiva ani.

Irod Bebe Cornel are de restituit circa 1.500 de lei. „Admite în parte acţiunea. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 786 lei, cu titlu de remuneraţii acordate necuvenit şi suma de 767 lei, cu titlul de dobânzi penalizatoare. Obliga pârâtul la plata sumei de 180 cu titlu de cheltuieli de judecată-taxa timbru. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare, ce se depune la Tribunalul Gorj”, potrivit sentinței de marți a Tribunalului Gorj.

CE Oltenia, acționarul majoritar al Minprest, a stabilit că foștii administratori trebuie să returneze o parte din remunerația încasată în urmă cu cinci ani, pentru că nu au fost îndepliniți indicatorii de performanță.

Tot prin decizii ale instanței au avut de restituit bani Constantin Buleteanu, Nicoleta Eufimia Dănăcică și Radu Angheloiu.

Minprest a deschis o nouă acțiune în instanță, pe 1 octombrie, având ca obiect „acțiune în răspundere patrimonială”. Nu mai puțin de 19 șefi și foști șefi au fost chemați în justiție, între care și fostul director Gabriel Giorgi.

Vizualizări: 3,334

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: