Lovită în plin pe trecerea de pietoni

O tânără de 17 ani a ajuns ieri la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu după ce a fost lovită în plin de un autoturism chiar pe trecerea de pietoni. Şoferiţa susţine că nu a putut să o evite, pentru că i-a sărit în faţă dintre maşini. Tânăra a suferit traumatisme grave la mâna dreaptă pentru care va fi transportată de urgenţă la un spital din Craiova.

Alexandra Brăgui este din satul Barza, comuna Dăneşti şi fiind în vacanţă a venit la Târgu-Jiu să-şi viziteze nişte prieteni. Nu a mai apucat  să se vadă cu ei decât pe holurile spitalului. Fata a suferit un accident în cartierul CAM, unde a fost lovită de o maşină în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. Atât şoferiţa cât şi pasagerul din autoturism susţin că nu au putut evita impactul pentru că tânăra le-a apărut brusc în faţă dintre maşini. „Mergeam încet că era aglomerat. M-am trezit cu ea în faţa maşini. Nu aveam cum să o evit. A sărit dintre maşini. Nu am văzut-o. Sper să nu fie grav. Am înţeles că are doar măna ruptă. Doar am atins-o”.

Poliţiştii ajunşi imediat la faţa locului au stabilit că de vină pentru producerea evenimentului rutier este şoferiţa, pentru că tânăra traversa regulamentar. „Din primele verificări am stabilit că victima traversa strada regulamentar pe trecerea de pietoni, iar conducătoarea autoturismului Dacia Logan nu i-a acordat prioritate”, susţine Gabriel Popescu, agent şef SPR 

Victima a fost transportată la spitalul din Craiova. „Am primit o pacientă  în vârstă de 17 ani, victima unui eveniment rutier cu fractură la mână multiple traumatisme şi un nerv afectat de aceea nu-şi poate simţi mâna. Am decis să o trimitem de urgenţă la Neurochirurgie Craiova. Fata este acum în stare de şoc”, a declarat Liliana Crăciun, medic UPU Târgu-Jiu.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: