Nepotul primarului din Bolboşi a făcut accident cu maşina primăriei

Maşina primăriei din Bolboşi a fost implicată duminică într-un accident pe raza comunei. Autoturismul a fost condus de un nepot al primarului fără ca acesta să fie angajat al primăriei. Din fericire evenimentul s-a soldat numai cu pagube materiale. Viorel Croitoru, primarul din Bolboşi, are mai multe explicaţii pentru cele întâmplate.

Primarul comunei Bolboşi, Viorel Croitoru, a încredinţat duminică maşina primăriei unui nepot, iar aceasta a fost implicat într-un accident... cu o altă rudă a edilului. Nepotul primarului nu este angajat al primăriei, însă Viorel Croitoru, susţine că l-a trimis să rezolve nişte probleme în comună. „Este adevărat că nepotul meu conducea maşina primăriei, dar şi celălalt cu care s-a lovit era tot nepotul meu. Asta e, s-a întâmplat. Nu este angajat la primărie, dar nu este şofer pe maşină şi atunci însemnă că nimeni nu mai conduce maşina aia. El era lângă mine şi l-am trimis să rezolve nişte treburi. La noi a fost ca un fel de târg şi s-a dus să se uite de un angajat al primărie şi s-a întâmplat accidentul. Nu aveam pe cine să trimit. El s-a nimerit să fie lângă mine şi să aibă permis”, a explicat primarul.

O explicaţie pe minut

După puţin timp primarul şi-a amintit de fapt că l-a trimis pentru altceva şi a formulat o nouă explicaţie. „Îmi aminti, de fapt îmi spusă un angajat al primărie de ce l-am trimis. A fost parastas la biserică şi i s-a făcut rău unei bătrâne şi s-a dus cu maşina primărie să vadă ce se întâmplă dacă e nevoie sau nu să chemăm ambulanţa. Trebuia să o ia cu maşina de acolo şi atunci s-a întâmplat accidentul. Sunt eu de vină cu ceva- Poliţiştii care le-au dat permisul sunt vinovaţi. S-au înţeles şi o să-i repare maşina celuilalt nepot”, a spus şeful din Bolboşi.

Din fericire în urma evenimentului au rezultat numai pagube materiale, însă poliţiştii au cercetat împrejurările care au dus la producerea accidentului şi au stabilit că nepotul edilului nu a acordat prioritate unui alt autovehicul, condus tot de un apropiat al primarului. „Tânărul de 20 de ani care conducea maşina primăriei în satul Bolboşi nu a acordat prioritate de trecere unui alt autovehicul condus de un tânăr de 21 de ani. Tânărul a fost amendat contravenţional şi i s-a reţinut şi permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile”, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Vizualizări: 129

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: