Tentativă de viol la Scoarţa

O bătrână de 82 de ani din Scoarţa a reclamat poliţiştilor că a fost agresată de un bărbat care a intrat peste ea în casă cu scopul de a-i fura banii.

Elena Medrega locuieşte singură în casa din satul Mogoşeni, comuna Scoarţa. Femeia susţine că duminică dimineaţa, în jurul orei 4, un bărbat a intrat peste ea în casă şi i-a cerut să-i dea toţi banii pe care îi are, altfel o omoară. Omul nu s-a oprit aici şi a încercat să o violeze. Poliţia a audiat ieri mai mulţi tineri din comună, suspecţi că au trecut pragul femeii. “A venit hoţul peste mine azi-noapte. A încălecat peste mine şi m-a înfundat la gură şi mi-a băgat mâinile în trup şi m-a frământat. I-am zis să nu mă omoare şi a zis că nu mă omoară dacă nu strig după ajutor. M-a întrebat unde sunt banii şi i-am spus că sunt în şifonier, într-o altă cameră. Acolo aveam un milion, şi el s-a dus să-i ia şi eu am scăpat pe scară în drum. M-am dus la un vecin” a spus femeia.

Cel care a anunţat poliţia şi ambulanţa a fost vecinul femeii, Mihai Mihalache. La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă, care a dus-o pe bătrână la spital. „A fost adusă o bătrână, victima unei agresiuni individuale,  cu traumatism toracic şi, se pare că,  tentativă de viol”, a declarat Liliana Crăciun, Medic Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean.

Bătrâna susţine că nu a reuşit să-l recunoască pe bărbatul care a violat-o, dar are o bănuială. „Nu ştiu cine a fost că era beznă. Nici după voce nu l-am recunoscut pentru că vorbea încet. Cred că era tânăr. Mai aveam 500 de mii pe masă, dar nu i-a văzut că era întuneric. Cred că este copilul unuia care mi-a furat nişte găini mai de mult şi pentru că am depus plângere împotriva lui, s-a răzbunat”, a precizat Elena Medrega.

Poliţiştii efectuează cercetări în acest caz “ Cu ocazia cercetărilor efectuate de către poliţişti, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe. Autorul este necunoscut. Cercetările continuă”, a precizat Bogdan Scafeş, purtător de cuvânt IPJ Gorj.

Dacă se confirmă de către medicii legişti că este vorba de viol, autorul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la trei la zece ani şi interzicerea unor drepturi.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: