A vrut să se omoare pentru că nu-i place nora

<-xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /> 

O femeie din Tismana a vrut să moară pentru că fiul ei a adus acasă o femeie căsătorită şi cu un copil.Aceasta a fost transportată de urgenţă la spital după ce a luat o cantitate mare de pastile.

Liliana Bololoi are 43 de ani şi este din localitatea Costeni, arondată oraşului  Tismana. Supărată pe faptul că unul dintre copiii săi a decis să-şi împartă viaţa alături de o femeie care a mai fost căsătorită, ba mai mult are şi un copil, femeia a considerat că sunt motive suficiente cât să renunţe la propria viaţă. „Băiatul meu a adus pe una acasă cu copil cu tot. Nu mă pot împăca cu gândul că aia a mai fost măritată. El nu a mai fost însurat. Aşa că am luat pastile ca să scap de coşmarul ăsta”, a spus Liliana Bololoi

Acest caz de suicid s-a petrecut sâmbătă în jurul orei 14, iar la faţa locului s-a deplasat o ambulanţă. Femeia a fost transportată de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean şi se află în afara oricărui pericol. „A fost adusă o pacientă în stare gravă, aceasta luase peste zece pastile. A beneficiat de spălătură gastrică şi acum starea pacientei este bună, toţi parametrii au revenit la normal”, a precizat Liliana Crăciun, medic la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean.

Miofilin este un medicament care se eliberează în farmacii pe bază de prescripţie medicală, care se reţine la farmacie. Se încadrează în grupa mare a preparatelor antispastice şi este folosit în tratamentul astmului.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: