Călinoiu a buşit maşina Consiliului Judeţean

Maşina de zeci de mii de euro cumpărată din banii judeţului pentru preşedintele Consiliului Judeţean a fost lovită. Deranjat de ziariştii care l-au întrebat ce s-a întâmplat cu maşina, Călinoiu i-a făcut ca la uşa cortului. Între timp acesta a explicat că autoturismul a fost „şters“ de o altă maşină, în parcare. Nu a dat detalii despre costurile reparaţiei. Oricum, redacţia aşteaptă o nouă „scrisoare“ de la Ion Călinoiu, aşa cum se întâmplă ori de câte ori relatăm ce mai face şeful judeţului. Cu certitudine maşina nu a fost condusă de şoferul lui Călinoiu, care a declarat că este în concediu.

Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, este incapabil să răspundă la orice întrebare legată de activitatea instituţiei pe care o conduce, fără a pronunţa numele lui Ionel Manţog. Maşina GJ-01-JUD, care este la dispoziţia lui Ion Călinoiu, a fost lovită în portiera din stânga-spate. Întrebat ce s-a întâmplat, Ion Călinoiu a făcut o criză de nervi: „Nu am fost eu la volan, nu vreţi să vorbim mai bine despre accidentul lui Manţog? E o maşină ştearsă şi nu seamănă cu accidentul lui Manţog în nici un fel, maşina o repară asigurările, aţi găsit subiectul pentru televiziune, dar nu vă merge cu mine. Nu eram de niciun fel la volan, a fost într-o parcare şi a fost ştearsă, nu sunt şofer pe maşină ca să ştiu”.

Răspunsurile de acest fel au devenit tipice pentru Ion Călinoiu atunci când nu îi convin întrebările. Dacă este întrebat ce disponibilizări se fac la vreo instituţie din subordinea sa, urlă că Manţog face mai multe disponibilizări în minerit. Dacă este solicitat să rezolve problema apei la Motru, îi cere lui Manţog să o rezolve. Dacă va fi întrebat de drumurile proaste din judeţ, probabil va spune că circulă Manţog pe ele. De mai bine de un an, Ion Călinoiu este incapabil să răspundă la orice aspect legat de activitatea sa şi crede că un atac la adresa lui Manţog îl scuteşte de alte răspunsuri.

„Sunt în concediu“

Chiar dacă spune că nu este şofer pe maşină să ştie ce s-a întâmplat, Călinoiu uită să precizeze că acesta din urmă era în concediu de odihnă. Cu acest prilej, şoferul lui Călinoiu, Gabriel Mihuţ, a amintit de cei opt şoferi ai Consiliului Judeţean. „Unde este lovită? Nu ştiu să fie lovită. Care maşină? Ce lovitură, că eu nu ştiu nimic. Maşina a fost condusă de altcineva, nu de mine. Nu o conduc eu pentru că eu sunt în concediu. Faceţi o mare greşeală, în Consiliul Judeţean nu există un singur şofer, întrebaţi exact care“.

Şoferul a încercat să explice şi proasta dispoziţie a preşedintelui. „Posibil să fi avut o zi proastă. Nu-l ştiu să se enerveze din orice“, a spus acesta.

Galerie foto



Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: