Lucrări reluate după 4 ani la stadionul din Roşia de Amaradia

Localitatea Roşia de Amaradia va avea un stadion pe care vor putea fi disputate meciuri de fotbal de Liga a III-a. Primarul Liviu Cotojman se laudă că a obţinut fonduri să continue o investiţie lăsată în paragină din lipsă de bani. Aproximativ 500 de mii de lei vor ajunge în comună pentru finalizarea investiţiei.

Lucrările la stadion au început în urmă cu patru ani. Pentru că nu au mai venit bani, firma care a demarat investiţia a închis şantierul şi a plecat. S-au cheltuit, până acum, aproximativ 300 de mii de lei. „Am primit o adresă de la Ministerul Dezvoltării să le comunicăm de ce sumă mai avem nevoie să ne repartizeze pentru construcţia stadionului. Lucrările au început în urmă cu câţiva ani, dar nu au mai fost duse la bun sfârşit. Nu au mai fost bani şi firma nu a mai putut continua lucrarea, pentru că ar fi intrat în faliment. Acum vom comunica Guvernului că avem nevoie de încă cinci miliarde (n.r. lei vechi) pentru finalizarea acestei investiţii”, a declarat primarul Liviu Cotojman.

Edilul susţine că va avea cine să joace pe noul stadion din comună. „E chiar în mijlocul localităţii între satele Ruget şi Seciuri. Acestea au fost cerinţele, să fie în extravilanul localităţii. Este singurul stadion de la noi. Noi mai avem nişte baze sportive care sunt mai mici. Stadionul va fi la dimensiuni standard. Dacă am avea o echipă în Liga a treia va corespunde. Nu e un stadion ca al Pandurilor, ci un stadion aşa, pentru comună. Avem o echipă în liga judeţeană. A fost un criteriu ca să prindem acest proiect să avem o echipă de fotbal şi avem”, a mai spus Cotojman.

Vizualizări: 382

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: