Lucrările de modernizare a Sălii Sporturilor din Târgu Jiu, întârziate

Lucrările de modernizare a Sălii Sporturilor din Târgu Jiu nu au început, deși echipele de handbal și de baschet nu se mai pot antrena, cu atât mai puțin să dispute meciuri aici, de aproape o jumătate de an. Autoritățile locale spun că executantul lucrărilor așteaptă ordinul de începere a lucrărilor care trebuie emis de Compania Națională de Investiții (CNI), finanțatorul acestor lucrări. Până în prezent s-au efectuat doar lucrări de înlăturare a vechii suprafețe de joc.


Sala Sporturilor din municipiul Târgu Jiu ar trebui să fie modernizată până la sfârșitul acestui an, însă lucrările nici măcar nu au fost demarate. Contructorul, Grup Primacons Slatina, se ocupă atât de proiectarea investiției, cât și de execuția lucrărilor. Compania Națională de Investiții nu a dat ordinul de începere al lucrărilor la investiția de peste 2 milioane de euro. "La Sala Sporturilor trebuie să înceapă lucrările, investitorul lucrărilor, CNI, trebuie să emită ordinul de începere. După cum se cunoaște, este un contract între Compania Națională de Investiții și executant, contract sub formă de proiectare cu execuție și au fost de stabilit la partea de proiectare anumite detalii urmând a se începe lucrările. Ordinul ar trebui să se dea în perioada aceasta pentru că au mai avut de analizat la faza de proiect tehnic. S-a făcut parte de dezafectări", a declarat Raul Chiriac, șeful Serviciului Investiții din cadrul primăriei Târgu Jiu.
Până acum s-au făcut numai mici lucrări de pregătire a clădirii pentru reabilitare și modernizare. "Există un termen total pentru total pentru toată investiția, care cuprinde și proiectarea și execuția și în care trebuie să se încadreze. Termenul este de 12 luni de la data încheierii contractului. Adică sfârșitul anului", a mai spus Chiriac.
Investiția presupune extinderea capacității Sălii Sporturilor de la 770 de locuri la 1.250 de locuri. Tribunele se vor înălța, vor fi înființate și pentru zona VIP. Se va extinde și tâmplăria. De asemenea, vor fi modernizate vestiarele și grupurile sanitare.

Galerie foto



Vizualizări: 598

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: