Petrecere cu sute de persoane de Ziua pensionarilor

Se anunță petrecere mare vineri la Motru, acolo unde se organizează ”Ziua pensionarilor”. Nu mai puțini de 350 de participanți sunt așteptați la un restaurant din oraș, unde autoritățile locale au organizat acest eveniment. Pe lângă masa festivă, pensionarii vor avea parte de o serie de surprize.

Până în acest moment la petrecere s-au înscris aproximativ 300 de motreni pensionari, însă autoritățile locale se așteaptă să participe la eveniment în jur de 350 de persoane. ”Și în acest an vor marca la Motru ”Ziua Pensionarilor”, dar puțin în avans, adică vineri pentru că în week-end nu am găsit liber niciun restaurant din cauză că sunt rezervate pentru alte evenimente. Noi ne așteptăm să participe un număr de 350 de pensionari pentru care au pregătit un meniu constând în aperitiv, friptură, prăjituri și sucuri. Nu va lipsi muzica și sunt sigur că distracția va fi garantată”, a declarat Cosmin Morega, primarul din Motru

Pe lângă masa festivă, autoritățile locale din Motru au pregătit și alte surprize pentru pensionari. ”Avem în desfășurare concursuri de table și șah, iar vineri vor fi desemnați câștigătorii. Cei care vor ieși pe primele trei locuri vor primii premii în bani, dar o să acordăm și câteva premii speciale, cum ar fi pentru ”Cel mai vârstnic participant”. Mai mult decât atât organizăm o excursie la o mănăstire, la care vor participa aproximativ 60 de participanți”, a mai spus edilul din Motru.

Vizualizări: 2,082

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: