Marius Mănescu (OCPI Gorj): Gorjul este pe locul 2

Directorul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Gorj, Marius Mănescu, afirmă că județul Gorj este pe locul 2 la nivel național în ceea ce privește lucrările de cadastru. 

”Conjunctura favorabilă din ultimele luni, generată de finalizarea, verificarea și recepționarea lucrărilor de cadastru sistematic în comuna Logrești(22456 imobile), alături de finalizarea, verificarea și recepționarea mai multor sectoare cadastrale în municipiul Tg. Jiu   ( 50 de sectoare cadastrale aferente coridorului de expropriere al centurii ocolitoare-2404 imobile), în comuna Berlești(6 sectoare cadastrale cu 521 imobile),în comuna Licurici(3 sectoare cadastrale cu 1164 imobile) și în orașul Tismana(2 sectoare cadastrale cu 444 imobile) plasează Gorjul pe locul 2 în clasamentul național al județelor luând în calcul rezultatele PNCCF obținute în anul 2022”, a scris acesta pe Facebook.  


El mai spune că mai sunt lucruri de făcut, în ceea ce privește cadastrarea la nivelul județului:  ”Nu este greu să ajungi pe podium, este foarte greu să te menții acolo!

Dacă în continuare, autoritățile locale și cetățenii beneficiari se vor implica cu responsabilitate alături de reprezentanții Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Gorj și de reprezentanții prestatorilor cu care au contractat lucrările de cadastru sistematic ,cu siguranță vor fi și rezultate bune și foarte bune”.

Galerie foto


Vizualizări: 2,317

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: