Lista cu sumele alocate de Guvern localităților din Gorj

Guvernul a alocat sumele pentru echilibrarea bugetelor locale din taxa pe valoarea adăugată. Sumele sunt foarte mici, comparativ cu cele cu care fuseseră obișnuiți primarii din Gorj, dar și cu nevoile din această perioadă. Totodată, primarii speră că săptămâna viitoare vor mai primi niște sume de bani. 

Se aprobă repartizarea pe unități/subdiviziuni administrativ-teritoriale a sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale, în cuantum de 162.423 mii lei, potrivit anexei care face parte integrantă din prezenta hotărâre”, se dată în decizia publicată în Monitorul Oficial. Gorjului i-a revenit suma de 3, 36 milioane de lei împărțită pe localități. Cel mai mult a primit Târgu Jiu 554 de milioanele lei, urmat de Motru, 147 de milioane de lei. La alte rectificări, doar Primăria Târgu Jiu primea 5 milioane de lei.


Hotărârea mai prevede și că din aceste sume trebuie să plătească și recenzorii pentru autorecenzarea asistată. Primăriile care nu reușesc să cheltuie banii sunt nevoite să-i restituie. 

Galerie foto





Vizualizări: 3,504

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: