Lucrările la secţia Oncologie întârzie

Secţia Oncologie a intrat într-un proces de reabilitare. Noua secţie de Oncologie ar trebui să fie inaugurată peste ceva timp, însă lucrările sunt mult întârziate. Preşedintele Consiliului Judeţean Ion Călinoiu s-a declarat nemulţumit de ritmul în care se desfăşoară lucrările de reabilitare a secţiei de Oncologie şi promite că va lua măsuri drastice.

O firmă din Rovinari a câştigat licitaţia prin care s-a obligat să se ocupe de reabilitarea secţiei Oncologie, pe o sumă de nouă miliarde de lei vechi. Durata de execuţie a lucrărilor de reabilitare a secţiei de Oncologie era de şase luni. Preşedintele CJ, Ion Călinoiu, a declarat că ajunsese la o înţelegere cu firma ce se ocupa de lucrare privind definitivarea lucrărilor mai devreme de termenul stabilit. Potrivit lui Călinoiu, lucrările nu vor fi terminate nici respectând durata proiectului, în ritmul în care se lucrează. Pentru că lucrătorii trag de timp şi nu-şi fac treaba, Călinoiu îi ameninţă că nu-şi vor primi banii.

Călinoiu a mers la faţa locului pentru a vedea cum se desfăşoară reabilitarea secţiei, însă, surpriză: nici un lucrător nu era de găsit. Acest lucru l-a făcut pe preşedintele CJ să treacă la ameninţări. „Am fost luni acolo să văd cum merg lucrurile. Ca după duminică, nu era niciunul acolo. A doua zi am reuşit să-i adun pe toţi şi le-am spus că dacă nu termină în timpul pe care l-am stabilit nu vor primii bani de la mine. Am eu ac de cojocul lor“, a declarat Călinoiu. Din cele 9 miliarde de lei alocate acestui proiect, va fi realizată reţeaua de canalizare, schimbarea acoperişului şi celelalte utilităţi.

Vizualizări: 90

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: