Lucruri care m-au surprins azi

Ar fi păcat să se desfiinţeze presa scrisă. Aş suferi un pic, cam o săptămână aşa. Nu de alta, dar, cum ajung la redacţie, cum mă apuc de răsfoit. Şi văd în ziare o grămadă de rahaturi, dar rahaturi surprinzătoare. Nu ştiu românii să facă jurnalism, dar la circ ar trebui să organizăm seminarii cu invitaţi din Vest. Să vedem ce-a mai anunţat presa de azi.

- Victor Ponta a ajuns preşedintele PSD. A râs cineva acolo, în spate? E dat afară din partid! A, a râs cineva care nu e din PSD? Normal, doar sunteţi subiectivi. Ponta e foarte bun. Un suflu nou. Un tinerel de 30 de ani care gândeşte ca unul de 22, arată ca unul de 27 şi are, de fapt, 38.

- Cătălin Botezatu nu mai pleacă din România, cum scârbit a anunţat, ba dimpotrivă. Stă. Şi participă la viitoarea ediţie a "Dansez pentru tine". Ca întotdeauna, mă angajez eu să rostesc întrebarea care stă pe butele tuturor: că participă Botezatu am înţeles, dar cine îi va fi partenerul?

- Dacă tot am ajuns la parteneri, homosexualul Tarky a fost fotografiat în timp ce îşi săruta iubitul pe burta extrem de umflată. La apariţia pozelor, Tarky a declarat fără să schiţeze nici un zâmbet: "dacă iubitul meu este însărcinat, asta nu e treaba jurnaliştilor." O, nu. E treaba medicilor. Dar, până una-alta, s-ar putea ca iubitul lui Tarky să fie gravid cu un pet de bere. Unul pe zi, dimineaţa, şi restul de trei după masă.

- Şi, ca să terminăm în fanfară, sau cum zice francezul, vă zic şi de Răzvan Ciobanu, care nu mai are bani de pastiluţe şi s-ar fi încurcat cu cămătarii.

Deci avem Răzvan Ciobanu, Tarky, Cătălin Botezatu şi Victor Ponta. Găsiţi elementul comun. Nu-i aşa că ar fi fost şirul mai coerent dacă, în locul lui Victoraş, era Năstase? Cum s-ar putea să şi fie, de altfel. Dar să nu anticipăm. N-are rost, că oricum ştie toată lumea.

mantzy.wordpress.com

Vizualizări: 80

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: