Luiza Ciudin, patru de „DA” la „Românii au talent”

Luiza Ciudin, supranumită ciocârlia Cărbuneştiului, s-a calificat în semifinalele sezonului VI de la „Românii au talent” cu patru de „DA”. Audiţiile s-au desfăşurat sâmbătă şi duminică la Craiova, Andra fiind cea mai impresionată dintre juraţi. Luiza Ciudin a mai ridicat sala în picioare şi în urmă cu trei ani, când a ajuns până în marea finală. De această dată, Luiza a intrat în concurs acompaniată de Taraful Gilortul.

Luiza Ciudin a impresionat încă o dată juriul de la „Românii au talent”, de această dată acompaniată de Taraful Gilortul din Târgu Cărbuneşti, condus de Gioni Piţigoi. „Este pentru a doua oară când particip la „Românii au talent”. În sezonul II, am concurat singură şi am cântat doar o melodie. De data aceasta, am revenit cu forţe noi şi sunt foarte mulţumită de rezultat. La preselecţiile de la Craiova am fost acompaniată de Taraful Gilortul şi ne-am sincronizat perfect”, a declarat Luiza Ciudin.

„Ciocârlia Cărbuneştiului” a obţinut patru de „DA”, Andra fiind membrul juriului cel mai impresionat de prestaţia acesteia. „Împreună cu taraful, am interpretat o doină şi o sârbă şi am obţinut patru de „DA”. Cea mai entuziasmată din juriu a fost Andra, pentru că şi ea abordează acest gen de muzică, i-a plăcut foarte mult prestaţia noastră. Pentru etapa următoare voi schimba repertoriul, probabil voi face o combinaţie între mai multe piese”, a precizat Luiza. Audiţiile filmate week-endul trecut la Craiova vor fi televizate în primăvară, când se va da startul sezonul VI de la „Românii au talent”.

Luiza Ciudin este considerată de primarul Mihai Mazilu ca fiind cel mai bun ambasador al oraşului Târgu Cărbuneşti, date fiind numeroasele premii obţinute de aceasta la concursurile naţionale şi internaţionale. „Luiza Ciudin a intrat pentru a doua oară în semifinalele „Românii au talent”. Iată că acest copil minune, nu exagerez absolut deloc când spun acest lucru pentru că Luiza a participat şi la olimpiada naţională de matematică, devine cel mai bun ambasador al oraşului Târgu Cărbuneşti. În cazul Luizei se împacă harul lui Dumnezeu, talentul pentru muzică, cu învăţătura. Sunt mândru de acest copil, alături de care am colindat toată Europa, la spectacole şi concursuri. Primăria Târgu Cărbuneşti va fi mereu alături de ea şi îi dorim succes pe mai departe”, a declarat Mihai Mazilu, primarul de la Târgu Cărbuneşti. 

Vizualizări: 271

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: