Luiza se pregătește pentru următoarea etapă din ”Românii au talent”

Micuța interpretă de muzică populară Luiza Ciudin a fost selectată de juriul de la show-ul de televiziune ”Românii au talent” în semifinale. În semifinale a ajuns şi Mihai Vulpe.

Luiza Ciudin, care va împlini vârsta de 12 ani luna viitoare, a fost susținută foarte mult de Andra, care i-a recunoscut talentul și a supranumit-o ”Maria Tănase”. Mama micuței artiste este foarte mândră de ea și o susține în toate proiectele sale. ”Ne bucurăm foarte mult de prestația ei și de faptul că a intrat în rândul semifinaliștilor de la ”Românii au talent”. Suntem nerăbdători să vedem cum se va descurca mai departe și ce se va întâmpla. Luizei i-a părut bine, mai ales că nu se aștepta să fie aleasă, mai ales după ce Mihai Petre i-a spus că nu are șanse. Era mai posomorâtă, dar acum așteaptă să fie chemată la București. Cred că va sta acolo o săptămână. Noi sperăm, dar totul depinde de juriu și de lumea care o votează”, spune Claudia Ciudin, mama micuței artiste.

Între timp, Luiza pregătește o nouă melodie cu care să impresioneze juriul și telespectatorii acestui show. Micuța învață la Școala Generală din Cărbunești, dar se pregătește la muzică cu profesoara Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu, Camelia Argint. ”Lucrăm la o nouă melodie și ne bucurăm foarte mult că a intrat în semifinală. Când vom ști pe ce dată este programată va veni zilnic la pregătiri”, spune Camelia Argint. Datorită talentului său, Luiza Ciudin este invitată la evenimente culturale atât în țară, cât și în străinătate pentru a-i încânta pe iubitorii muzicii populare cu vocea sa. La finalul lunii viitoare, pe 20 mai, aceasta va participa la deschiderea Festivalului folcloric ”De Ispas la Năsăud” din Bistrița Năsăud, dedicat copiilor și tinerilor, de la care anul trecut s-a întors cu trofeul festivalului.

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: