„Lumea ţine cu cei cu năzuinţe înalte!”

Preşedintele Marin Condescu doreşte ca meciul cu Universitatea Craiova să fie unul spectaculos pentru a-i mulţumi pe suporterii care vor veni la meci, indiferent cu cine vor ţine aceştia. De regulă, toate confruntările Pandurii – Craiova au fost spectaculoase, dar nu neapărat din punct de vedere al fotbalului prestat cât al războiului din declaraţiile oficialilor. Chiar dacă cele două echipe şi-au împărţit până acum victoriile şi eşecurile, mai toate declaraţiile sunt acum echilibrate în privinţa şanselor, acestea fiind considerate egale pentru cele două formaţii. 
Biletele se pun sâmbătă în vânzare

Pandurii Târgu Jiu joacă în etapa viitoare acasă cu Universitatea Craiova. Partida este programată duminică de la ora 20:30, anticipându-se deja o mare afluenţă de suporteri la acest joc. Considerat a fi cu grad de risc maxim, meciul de duminică va fi urmărit cu siguranţă de un stadion arhiplin, pe lângă cei 7500 de abonaţi urmând să ia loc în tribune încă 1500 de suporteri gorjeni ai echipei şi alţi 600 ai Universităţii. Craiova a solicitat pentru acest meci 2000 de locuri în sectorul rezervat oaspeţilor dar nu s-a putut asigura acest număr cu greu fiind găsite şi cele 600 de tichete după ce s-a renunţat la gratuităţi pentru femei şi copii. Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu a stabilit şi preţurile biletelor pentru jocul dintre Pandurii şi Universitatea Craiova. Un bilet la peluză va costa 20 de lei, la tribuna II - 25 de lei şi la tribuna "0" - 30 de lei. Având în vedere numărul abonamentelor precum şi cererea mare de bilete pentru acest meci, accesul pe stadion nu va mai fi gratuit pentru copii şi femei şi nu se vor elibera invitaţii. 
Biletele se vor pune în vânzare, sâmbătă, începând cu ora 9:00 la casele de bilete din incinta Stadionului Municipal.


Vor spectacol pe teren şi în tribune 

În ceea ce priveşte jocul de duminică, preşedintele spune că-şi doreşte un fotbal curat şi fără probleme deosebite, acesta fiind deschis oricărui rezultat: „Eu vreau să fie un meci frumos, care să nu ridice probleme de arbitraj şi să nu implice accidentări de jucători. O să câştige cel mai bun dar orice rezultat este posibil. 
Ambele echipe luptă pentru puncte, Pandurii pentru a se asigura că n-au probleme cu retrogradarea iar Craiova pentru a ajunge în cupele europene, dincolo de aceste obiective fiind necesar însă să primeze spectacolul pe teren. Noi avem nevoie de puncte pentru că n-am scăpat de grija retrogradării iar Craiova are nevoie pentru a ajunge în cupele europene. Dar evident că ne dorim cu toţii să fie şi un spectacol sportiv pe teren.” Oficialul pandurilor crede că indiferent de rezulatat suporterii nu vor pleca supăraţi de la stadion: “Indiferent de rezultat lumea nu va fi supărată, dar eu cred că victoria va fi de partea noastră. Putem în momentul acesta să batem Universitatea Craiova. Venim acum după o săptămână de repaos, Craiova a jucat în urma noastră, deci avem o zi de odihnă în plus. Dacă domnul Mititelu s-ar mulţumi cu un egal, eu m-aş mulţumi cu un spectacol fotbalistic bun, indiferent de scor şi indiferent de cine învinge. Nu este un meci special, este un meci între două echipe care, sper eu, să ofere un spectacol fotbalistic.”

„Întreg stadionul va ţine cu Universitatea Craiova!”

La meciul cu Universitatea Craiova, conducerea clubului gorjean anticipează că stadionul va fi arhiplin, ocupat fiind atât de suporteri ai pandurilor cât şi ai Craiovei. Pandurii au jucat majoritatea partidelor din acest sezon cu un număr mare de spectatori. La jocul cu Universitatea, preşedintele Condescu a explicat că vor veni mulţi susţinători ai Craiovei pentru că Universitatea are mai mulţi suporteri la Târgu Jiu: „E clar că noi nu avem suporterii pe care îi are Craiova, nu numai în Oltenia ci şi în România, pentru că aici oamenii au crescut cu această echipă, dar suntem şi noi o echipă care încet-încet adunăm lângă noi simpatizanţi.” Obişnuit cu reacţia suporterilor din anii trecuţi, preşedintele se aşteaptă ca echipa cea mai simpatizată să fie Craiova pentru că are obiective mai îndrăzneţe: „Întreg stadionul, ca şi anul trecut, va ţine cu Universitatea Craiova. Acum fiind obiectivele diferite şi în speranţa că Universitatea va prinde o cupă europeană, lumea, în sentimentalismul ei este tentată să ţină cu cel care crede că are năzuinţe mai înalte. Asta nu ne va supăra dar eu cred că noi vom câştiga.” Marin Condescu a mai precizat că a fost suporter al Universităţii şi chiar ţine cu echipa din Craiova atunci când joacă împotriva altor formaţii din prima ligă. 

Vizualizări: 80

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: