Căpriţă povesteşte la Gorj TV ce s-a întâmplat cu soţii Ceauşescu

Gheorghe Căpriţă a devenit poate cel mai controversat personaj al judeţului Gorj şi asta datorită pasiunii sale până la extrem pentru viaţa lui Nicolae Ceauşescu şi a Elenei Ceauşescu. Comunist convins din toate punctele de vedere, Căpriţă trăieşte în propria lume, fără exagerări, convins şi astăzi că Nicolae Ceauşescu şi soţia sa trăiesc ascunşi de ochii lumii.

Destul de excentric în limbaj şi îmbrăcăminte, Căpriţă nu a uitat nici acum perioada comunistă cu atât mai mult cu cât se autodeclară preşedintele Partidului Comunist din România, casa acestuia fiind împânzită de tablouri ale comuniştilor, steaguri şi simboluri comuniste. Nu a încetat nici în ziua de azi să mai ţină şedinţele de partid, deşi oamenii îl ignoră. Securist convins, Căpriţă are propria viziune despre viaţă pe care rar o poţi influenţa, merge întotdeauna până la extrem în declaraţii stârnind amuzamentul celui care are ocazia să-l asculte. Îşi susţine punctele de vedere cu fermitate, deşi de cele mai multe ori este depăşit de situaţie. Cu toate acestea reuşeşte să trezească interesul ascultătorilor. Om simplu în gândire, Căpriţă se vede preşedinte al României peste 50 de ani, atunci când Partidul Comunist va prelua din nou puterea. Atrage publicul prin umor, bună dispoziţie şi declaraţii şocante.

Mai multe detalii despre Căpriţă şi declaraţii incendiare ale acestuia puteţi vedea în emisiunea „Viaţa aşa cum e”, prezentată de Mihai Vulpe, vineri, începând cu ora 21.00, numai la Gorj Tv.    

Galerie foto





Vizualizări: 194

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: