Luptătoarea Denisa Mocioi, medaliată la Cupa României

Gorjul nu are doar luptători campioni, ci şi fete care practică cu succes acest sport. O tânără gorjeancă, legitimată la CSS Târgu Jiu, a câştigat medalia de bronz la faza finală a Cupei României de Lupte  pentru juniori Under 17 ani.

Sportiva din Târgu Jiu care se pregăteşte la Clubul Sportiv Şcolar din Târgu Jiu a reuşit să urce pe treapta a treia a podiumului. Gorjeanca Denisa Mocioi s-a întors astfel cu medalia de bronz de la competiţia feminină a Cupei României la lupte pentru juniori U 17.  

Întrecerile au avut loc la Târgu Mureș, în perioada 1-3 aprilie. Sportiva care a reprezentat CSS Târgu Jiu a fost a treia la categoria 49 de kilograme.

Denisa Mocioi practică luptele la Clubul Sportiv Şcolar din Târgu Jiu unde se pregăteşte cu profesorul Gheorghe Munteanu. Aceasta este cea de-a doua medalie din acest an a sportivei din Târgu Jiu care a câştigat şi o medalie de argint la finalul lunii martie la Campionatul Național Școlar de Lupte.

La întrecerea de la Târgu Mureş a fost prezent şi un tânăr luptător de viitor al CSM Târgu Jiu.  Luptătorul Octavian Mitoi a concurat  la categoria 71 Kg, sportivul pregătit de Mădălin Gorjeanu având evoluţii bune şi clasându-se în apropierea podiumului, deşi a fost la prima sa competiţie oficială.

Galerie foto


Vizualizări: 1,538

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: