Obiectivul oltenilor s-a schimbat după victoria cu FCSB

Editorialist ProSport Marius Mitran, a vorbit despre obiectivul Universității Craiova, după victoria cu FCSB. Acesta este convins că Universitatea Craiova va încheia acest sezon pe poziția a doua în clasament.

FCSB și Universitatea Craiova s-au întâlnit duminică seară, pe Arena Națională, în cadrul etapei a treia din play-off-ul Ligii 1, iar oltenii s-au impus cu scorul de 2-0, după golurile marcate de către Andrei Ivan, din penalty, în minutul 45+1, respectiv Ovidiu Bic, în minutul 74. În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova s-a apropiat la patru puncte de FCSB, echipa de pe locul secund și îi ține pe roș-albaștri la distanță de liderul CFR Cluj.

Marius Mitran este convins că Universitatea Craiova va încheia acest sezon pe poziția a doua în clasament, adică o va devansa pe FCSB.

„Acum, se bate pentru locul 2. După victoria de aseară, nu are prim planul, dar are prima șansă, pentru că urmează să aibă returul acasă cu FCSB, iar FCSB are cele două meciuri cu CFR Cluj. Craiova pare mai lansată, cu moralul mai ridicat, mai hotărâtă în acest play-off decât FCSB”, a spus Marius Mitran, la ProSport Live.

Vizualizări: 661

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: