Andrieş avertizează: Nu suntem promovaţi în Liga Florilor, mai este un joc

Echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu este pe locul 1 în clasament şi are mari şanse de a promova în Liga Florilor. Gorjencele se pregătesc acum de derby-ul cu Universitatea Cluj care va avea loc în week-end,  la Târgu Jiu.

În etapa cu numărul  20, intermediară, care este programată miercuri 6 aprilie, CSM Târgu Jiu va sta iar următorul meci al echipei din Târgu Jiu este programat duminică, pe 10 aprilie, de la ora 12.00, cu Universitatea  Cluj. Acesta este considerat cel mai important meci din acest sezon pentru gruparea gorjeană pentru care o victorie ar însemna practic promovarea în Liga Florilor.

Totuşi, antrenorul Liviu Andrieş avertizează că echipa nu e încă promovată. „Deocamdată, nu suntem promovaţi în Liga Florilor, mai este acest joc, un meci important pentru noi, pentru care trebuie să fim pregătiţi 100% şi să reuşim să câştigăm şi acasă. Ne interesează orice victorie şi tratăm cu seriozitate fiecare meci. Din păcate, trebuie să ne adaptăm la ce scrie la regulament. Şi la noi, se întâmplă ca la fotbal, munceşti un sezon întreg, iar, la final, când trebuie să culegi roadele ţi se anulează o grămadă de puncte pe care noi le-am câştigat pe teren, prin munca fetelor, iar acest lucru contează foarte mult. Nu e chiar ok, dar nu avem ce face, trebuie să jucăm după regulile Federaţiei Române de Handbal”, a declarat antrenorul principal al CSM  Târgu Jiu.

Totuşi, în cazul unei victorii în faţa celor de la U Cluj, principala contracandidată la primul loc în serie a echipei din Târgu Jiu, CSM se poate considera apoi promovată în Liga Florilor.

Vizualizări: 304

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: