Kilmec: Sperăm să facem spectacol la meciul cu U Cluj

Victorioase în ultimul meci disputat pe teren propriu, scor 34 – 27 cu CNOPJ Baia Mare, jucătoarele de la CSM Târgu Jiu se gândesc deja la derby-ul cu Universitatea Cluj. Cea mai bună jucătoare de pe teren în ultima etapă, Sabine Kimec, a revenit la ultimul meci pe teren după o accidentare şi speră ca la meciul cu clujencele să fie la 100% din capacitate.

Sabine Kilmec a fost cea mai bună marcatoare la ultima partidă de pe teren propriu deşi venea după o accidentare şi nu era pregătită 100%.

“Am venit după aproape trei săptămâni de pauză, nu mă aşteptam să mă simt atât de bine, am avut poftă de joc. Încă mai am dureri, dar sper să fiu cât mai bine până la meciul cu Cluj. Săptămâna această o să încerc să revin la 100%”, a spus jucătoarea după meci, precizând că următorul joc de la Cluj e cel mai important pentru echipă: „Mai avem un meci în care ar trebui să dăm totul şi să demonstrăm că suntem mai bune, deşi le-am bătut la ele acasă. Trebuie să demonstrăm că suntem pe locul 1 şi că merităm să pătrundem în Liga Florilor. Normal că vrem să terminăm sezonul numai cu victorii, acesta este scopul, chiar dacă la sfârşitul campionatului unele puncte nu vor fi luate în calcul din cauza regulamentului. Sperăm să facem spectacol la meciul cu U Cluj”.

CSM Târgu Jiu se află pe locul 1 în clasament înaintea acestei partide, având 42 de puncte, dar la finalul sezonului echipa va pierde o parte din punctele acumulate, conform regulamentelor FRH.

Galerie foto


Vizualizări: 180

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: