Eugen Trică, nervos după semieşec: Greşelile sunt inadmisibile

ACS Viitorul Târgu Jiu a produs din nou o surpriză în ultima etapă, remizând acasă cu penultima clasată, Unirea Constanţa. Deşi porneau favoriţi, elevii lui Eugen Trică l-au enervat pe tehnician după o serie de greşeli în lanţ care au dus la egalare.

La finalul meciului încheiat la egalitate, scor 3-3 cu Unirea Constanţa, a avut loc o  şedinţă prelungită în vestiar, de unde antrenorul Eugen Trică a venit negru de supărare la interviurile de după joc.

„Sunt foarte supărat pentru că am avut jocul în mână. Am avut un avantaj de două goluri până în minutul 80, după care au intervenit nişte greşeli inadmisibile din partea jucătorilor mei. Asta este viaţa, mergem înainte, nu avem ce face, dar trebuie să schimbăm puţin atitudinea. Cu atitudinea asta nu putem face nimic. Trebuie să fii implicat, concentrat, până în ultimul minut. Dacă nu, aţi văzut ce se întâmplă! Prinzi o echipă bună, cu nişte puşti foarte buni, talentaţi, şi te execută”, a spus nervos Trică, dar bucuros pe de altă parte că oaspeţii nu au plecat chiar cu toate punctele pentru că după aspectul jocului o puteau face: „Au plecat cu un punct, dar au mai avut o ocazie la 3-3 şi puteau să plece cu toate punctele. Mai sunt patru meciuri de disputat, o să mă bazez pe ei până la finalul campionatului şi apoi o să tragem linie şi vedem ce facem pe viitor”.

Antrenorul principal al echipei ACS Viitorul Târgu Jiu a lăsat să se înţeleagă că va renunţa la o parte dintre jucătorii din lot pentru sezonul viitor.

Vizualizări: 302

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: