Un jucător al Universităţii Craiova e cerut titular la naţională

Andrei Cristea a fost prezent în tribune la meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova și l-a remarcat pe Andrei Ivan. Atacantul în vârstă de 25 de ani al oltenilor este considerat potrivit pentru a fi titular la Naţionala României.

FCSB și Universitatea Craiova s-au întâlnit duminică seară, pe Arena Națională, în cadrul etapei a treia din play-off-ul Ligii 1, iar oltenii s-au impus cu scorul de 2-0, după golurile marcate de către Andrei Ivan, din penalty, în minutul 45+1, respectiv Ovidiu Bic, în minutul 74.

Fost atacant important la FCSB și marcatorul celor două goluri care au calificat echipa numită pe atunci Steaua în optimile de finală ale Cupei UEFA, în meciul cu Valencia, pe 24 februarie 2005, l-a remarcat pe Andrei Ivan. Andrei Cristea s-a declarat impresionat de Andrei Ivan, după modul în care a transformat lovitura de la 11 metri și este de părere că atacantul oltenilor ar trebui să fie titular la echipa națională a României. Tot Andrei Ivan a obținut penalty-ul, după ce a speculat, în careu, contactul cu Iulian Cristea. „Prima repriză a fost a FCSB-ului. Din păcate a luat gol pe final şi Craiova pentru repriza a doua merită felicitată. Ivan e un jucător fantastic. A avut sânge rece, a transformat acel penalty sub peluza stelistă. A demonstrat că este un jucător matur şi cred că merită să fie titular la echipa naţională”, a spus Andrei Cristea, citat de Orange Sport.

Vizualizări: 2,039

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: