Lupuşavei: „Avem nişte suporteri minunaţi la Târgu Jiu!”

Eroul celor de la Energia Rovinari din meciul cu Dinamo, Silviu Lupusavei, este încântat de atmosfera de la meciurile de la Târgu Jiu ale noii sale echipe. Fost jucător la CS Otopeni şi BC Elba Timişoara, Lupusavei a ajuns la debutul acestui sezon la Energia, fiind în primă fază doar rezervă. Atunci când a fost trimis pe teren însă a făcut totul ca echipa să câştige, reuşind în trei meciuri 15 aruncări de trei punte. Energia nu a câştigat prea multe meciuri în deplasare dar a reuşit să se impună de fiecare dată acasă, acesta fiind de părere că şi echipele care n-au prea multe victorii acasă sunt incomode.

La fiecare meci susţinut acasă, Energia Rovinari are sala plină iar atmosfera este de fiecare dată incendiară. Nu de puţine ori câştigătoarea s-a decis pe final de meci şi chiar în prelungiri iar cei care au dus echipa spre victorie au fost după părerea antrenorilor dar şi a jucătorilor suporterii. Unul dintre preferaţii acestora este acum Silviu Lupusavei, jucător cu mare experienţă care face de fiecare dată şi spectacol pentru cei din sală. „Avem nişte suporteri minunaţi la Târgu Jiu şi sperăm să ne susţină mereu tot aşa. Dacă o vor ţine în acest ritm, cu ei aici în sală nu mai putem pierde” spune Lupusavei după ce a cunoscut mai bine publicul de la Târgu Jiu. Întrebat care e secretul unei echipe mici de provincie care reuşeşte să depăşească adversari de top, acesta a dezvăluit faptul că se munceşte foarte mult la echipă: „Secretul nostru e multă muncă la antrenamente. Şi dăruire şi faptul că am jucat din inimă. Ne-am dorit să câştigăm cu orice preţ şi am reuşit. O să reuşim cred să mai câştigăm multe meciuri aşa cu sufletul şi cu acest public minunat.

Evans este mulţumit de Lupusavei

Antrenorul Theo Evans e mulţumit de randamentul lui Lupusavei pe care îl consideră deja salvator al echipei la multe jocuri. „Am mai câştigat şi cu ajutorul lui Lupusavei, care joacă din ce în ce mai bine. Da, pot să spun că a fost salvatorul nostru. Sper să joace aşa în continuare, el ne-a salvat de două ori până acum. Toată lumea ştie că e un aruncător bun de trei puncte. Am înţeles că a avut 11 aruncări de trei puncte la un meci de anul trecut şi asta este specialitatea lui” a explicat Evans reuşitele jucătorului său.

Referitor la faptul că Energia nu câştigă în deplasare, Silviu Lupuşavei crede că jucătorii nu sunt neapărat mieluşei dar echipele din divizia A sunt destul de puternice: „Afară nu suntem mieluşei dar mai e un arbitru  sau  un adversar bun şi toate echipele au probleme afară. Toate echipele pierd la Gladiator deci nu sunt chiar aşa o echipă slabă.” Energia a pierdut la două dintre ultimele clasate, Gladiator şi U Craiova în acest sezon după acele meciuri apărând critici la adresa formaţiei gorjene.

Vizualizări: 103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: