Lupuţ: Mi-a fost propus acel salariu ca să nu accept prelungirea

Cristian Lupuț, fostul antrenor al echipei ACS Viitorului Târgu Jiu, a dezvăluit de ce a ales să plece de la echipa pe care o formase timp de mai mulţi ani. Printre acestea se numără şi salariul jignitor care i s-a propus pentru a continua să antreneze la Târgu Jiu.

Antrenorul care formase echipa celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu, Cristian Lupuţ, a dezvăluit că i s-a propus un salariu mult mai mic pentru a continua şi nu i s-a respectat dorinţa de a păstra la echipă nucleul de bază. „Eu chiar mi-am dorit să rămân la echipa asta pentru că am format o echipă foarte bună și un grup extraordinar. Dar la întrebarea de ce nu am rămas ar putea să răspundă numai şi numai conducerea. Nu puteam să accept un salariu care mi s-a propus şi consider că este o lipsă de respect față de munca pe care am făcut-o în aceşti ani. Eu zic că mi-a fost propus acel salariu ca să nu accept prelungirea”, a spus Lupuţ la Accent Tv, referindu-se la anii în care a pregătit şi Luceafărul Oradea, echipă de la care a adus apoi la Viitorul foarte mulţi jucători: „Tot timpul m-au amânat pentru prelungirea contractului. Şi nu mi s-a adus la cunoştinţă absolut nimic referitor la tăieri salariale. Nu m-a înștiințat nimeni că sunt probleme cu banii. Nu au existat astfel de discuţii dar eu, ce am insistat să nu se întâmple, am insistat pe lotul de jucători pentru că ştiam că avem un lot foarte valoros la nivel de Liga 2.

Un lot care poate anul acesta ar fi putut să emită pretenții. Din presă am înțeles că au plecat câțiva jucători foarte importanți pentru echipă”.

Foarte mulți jucători importanți au părăsit în vara aceasta ACS Viitorul după ce le expiraseră contractele sau li s-a permis să îşi caute alte echipe, astfel că la reunire nu s-au mai strâns nici măcar jucători pentru un prim unsprezece. Lupuţ a precizat că în aceste condiții era greu să mai facă performanță.

ACS Viitorul nu a numit între timp un alt antrenor principal dar a prelungit contractele antrenorilor secunzi Hârsu şi Frimu.

Vizualizări: 371

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: