Antrenor din Liga 1, depistat pozitiv cu COVID-19

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a fost depistat pozitiv cu COVID-19, potrivit surselor GSP.ro din cadrul clubului. Astfel, campioana României en-titre a ajuns la 10 cazuri de coronavirus, după cele depistate în zilele precedente.

Dan Petrescu va fi internat cel puțin 48 de ore în spital. Acesta va fi transportat la Cluj cu o ambulanță specială în orele următoare.

CFR a fost amenințată recent cu judecata de una dintre persoanele aflate în avionul ce transporta weekend-ul trecut echipa la București pentru derby-ul cu FCSB, meci amânat între timp. Paul Siserman, fost concurent la MasterChef, a dezvăluit pe pagina sa de Facebook că staff-ul și jucătorii celor de la CFR Cluj ar fi dat dovadă de un comportament neglijent, având în vedere riscurile cauzate de pandemia de coronavirus

Lista completă a celor infectați de la CFR Cluj:

    Adrian Păun

    Grzegorz Sandomierski

    Damjan Djokovic

    Cristi Manea

    Bogdan Aldea (preparator fizic)

    Costin Curelea (antrenor secund)

    Cristian Moldovan (antrenor de portari)

    Cristian Dragotă (preparator fizic)

    Radu Pralea (kinetoterapeut)

    Dan Petrescu (antrenor)

După retestările de marţi, 3 jucători din lotul lui CFR Cluj, Cristi Bălgrădean, Cătălin Golofca și Claudiu Petrila, au ieșit negativi la teste. Depistați pozitiv inițial, aceștia vor mai efectua un test, iar dacă va fi negativ, vor pleca acasă.

Vizualizări: 1,271

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: