Echipă de Liga 1 cu 19 infectări. Nu mai are cine juca

La Dinamo nu scapă nimeni de coronavirus, pare să fie noua deviză a clubului, după ce miercuri s-au depistat încă şapte noi cazuri de COVID-19. Numărul celor confirmați pozitiv a ajuns la 19 şi echipa va apela la juniori pentru că Gigi mulțescu nu mai are cu cine juca.

Dinamo București trece prin momente de coşamr după ce încă 7 jucători de la formația din „Ștefan cel Mare” au fost depistați pozitiv cu noul COVID-19. Numărul fotbaliștilor care au fost depistați poztiv a ajuns la 18 iar a 19-a persoană infectată face parte din staff-ul „câinilor”.

Pe lista persoanelor infectate cu noul coronavirus de la Dinamo au fost adăugați și Ionuț Șerban, Mario Ehmann, Andreas Mihaiu, Valentin Borcea, Mihai Neicuțescu, Daniel Popa și RObert Moldoveanu. Cei 7 vor merge la spital, cel puțin pentru următorele 48 de ore.

Singurii jucători din „Ștefan cel Mare” care nu au fost depistați pozitiv la COVID-19 sunt Straton, Puljic, Skovajsa, Kostrna, Kilyen, Bani, Deian Sorescu și Mamoutou N’Diaye. Doar opt fotbalişti mai are Mulţescu în lot iar acestora li se vor alătura mai mulți jucători de la academie pentru a putea găsi o formulă de strat pentru partida de vineri, atunci când Dinamo o va întâlni pe Hermannstadt, ora 20.00. „FC Dinamo București a anunțat în această dimineață Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) că încă șapte jucători au fost confirmați pozitiv la testul Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19. „În urma retestării după perioada de izolare au fost depistați pozitiv încă șapte jucători din cadrul lotului”, a declarat medicul echipei, Liviu Bătineanu, pentru site-ul oficial al clubului. Numărul dinamoviștilor confirmați pozitiv în ultima săptămână a ajuns la 19, 18 jucători și un membru al staff-ului medical al echipei.

Vizualizări: 1,392

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: