Pandurii şi-a prezentat lotul pentru noul sezon

Pandurii Târgu Jiu a prezentat joi lotul pentru noul sezon,  dar și noutățile pe care speră să se potă baza chiar la meciul din prima etapă cu Turris Turnu Măgurele. Jucătorii pe care cei de la Pandurii i-au anunţat deja sunt fotbalişti care se pregătesc de două săptămâni cu gorjenii şi au fost testaţi în meciurile de verificare de antrenorul Adrian Bogoi.

Lotul echipei Pandurii număra la reunire 26 de jucători, incluzând şi o serie de juniori, dar 20 dintre aceştia erau cei care au mai evoluat pentru echipă şi sezonul trecut şi care doar au prelungit contractele, în cazul în care acestea expiraseră. Pe lângă portarii Alexandru Opriţa şi Mihai Cotolan, şi jucătorii Andrei Şendroiu, Bogdan Dănăricu (operat), Alexandru Vasilescu, Marius Almic, Daniel Ciobanu, Nicolae Cotolan, Robert Gheorghe, Robert Lică, Florin Iulian Măicăneanu, Patrick Popescu, Ovidiu Rasoveanu, Alexandru Trancă, Robert Bratu, Sebastian Safta, Rareş Cristea, Adrian Tănăsoiu,Gabriel Oiţă, Daniel Unguru şi Alexandru Dinu-Ivănescu, din lotul celor de la Pandurii mai fac parte portarul Iulian Dinu venit de la U Cluj, precum şi jucătorii Adrian Nichifor şi Bogdan Vişan. Cei doi tineri jucători au 20 respectiv 18 ani şi au evoluat ultima dată pentru CSU Craiova 2 şi CSA Steaua.

Directorul sportiv Camilian Floroiu a anunţat la conferinţa de presă a clubului că speră să legitimeze mai mulţi jucători până la ora primului meci oficial, printre cei aflaţi în curs de perfectare a actelor necesare numărându-se şi japonezul Kazuki Takahashi, moldoveanul Dumitru Rogac, precum şi clujeanul Paul Chiş ajuns recent la Târgu Jiu.

„Avem un lot bun de jucători, vor fi 26 după ultimele înregistări la FRF, am făcut deja 24 de contracte înregistrate cu jucătorii care îi aveam deja la club şi cu cele din luna iunie şi am mai depus încă trei acorduri care s-au înregistrat în luna iunie pentru încă 3 jucători,” a spus directorul Floroiu care afirmă că este posibil ca din acest lot să se mai renunţe la unii jucători care nu pot evolua constant la Pandurii şi să fie daţi împrumut altor echipe: „Vom avea probabil un lot de 26 de jucători şi, în funcţie de ceea ce vom discuta cu antrenorul Bogoi, vom vedea dacă îşi doreşte careva dintre aceştia să meargă să joace la echipe de Liga 3 sau Liga 2, sub formă de împrumut, dacă simte că nu poate face parte din acest lot. În acest moment putem spune clar că 24 – 26 de jucători sunt pregătiţi să joace pentru Pandurii Târgu Jiu în prima etapă”.  

Cu acest lot de 24 de jucători, la care se mai pot adăuga încă 2-3 dintre cei aflaţi în pregătire cu echipa, Pandurii Târgu Jiu pregăteşte în aceste zile primul meci al noului sezon, cel cu Turris Turnu Măgurele, programat sâmbătă, cu începere de la ora 11:00.

Vizualizări: 1,418

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: