Gilortul joacă al treilea amical al verii, cu Jiul Rovinari

Gilortul Cărbuneşti continuă pregătirea noului sezon cu un alt meci amical, programat sâmbătă, 3 august, cu începere de la ora 10:00. Acest al treilea amical al Gilortului se va juca pe Stadionul Tineretului din Rovinari, adversarul fiind echipa locală Jiul.

Gilortul anunţă pentru sâmbătă un amical cu Jiul Rovinari, acesta fiind cel de-al treilea joc de verificare pentru echipa lui Tavi Iordache. Primul meci amical al celor de la Gilortul Târgu Cărbunești a fost cu Tractorul Cetate, câştigat cu scorul de 2-1 de gorjeni prin golurile marcate de Meliță şi  Almăjanu. Cel de-al doilea amical a fost cel susţinut contra echipei Pandurii Târgu Jiu, fiind  câştigat de echipa de Liga 2 cu scorul de 5-0. După amicalul cu Jiul Rovinari Gilortul mai are programat doar un joc de verificare înainte de debutul în noul sezon. Peste o săptămână, pe data de 10 august, Gilortul va primi vizita Universității Craiova 2, jocul de pregătire urmând a se disputa pe stadionul „Cristinel Răducan” din Cărbuneşti, începând cu ora 10:30.

Meciul din etapa inaugurală a Ligii a treia, care va fi programat pe data de 23 august, va fi precedat  de o partidă oficială, cea din Supercupa Gorjului. Duminică 18 august, începând cu ora 11:00, a fost programat meciul din Supercupa Gorjului. Lupta pentru trofeul pus în joc se va da între Gilortul Târgu Cărbunești (campioana Gorjului) și Unirea Crușeț (câștigătoarea Cupei României, faza județeană), pe un teren ce va fi stabilit săptămâna viitoare.

Vizualizări: 571

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: