Gilortul, doar egal cu Jiul Petroşani

Gilortul Târgu Cărbuneşti a încheiat la egalitate duelul cu Jiul Petroşani, scor 0-0, în etapa a 17-a din seria 7 a Ligii 3. Salvaţi de griji, gorjenii din Liga 3 au dat astfel o speranţă de salvare de la locurile de baraj pentru menținerea în Liga 3 vecinilor de la Petroşani care vor să evite clasarea pe locul 9 la final de sezon.

Hunedorenii de la Jiul și-au dorit foarte mult să plece neînvinși de la Cărbunești pentru a avea și varianta unui rezultat de egalitate în ultima etapă, acasă cu AFC Hermanstadt 2, în tentativa evitării locului 9 care duce la barajul de menținere în Liga 3. Oaspeţii au luptat pentru acest egal şi au pus lacăt porții apărate de Haring, în timp ce gazdele nu au mai avut motivaţia necesară pentru a lupta. Oaspeții nu au expediat niciun șut pe spațiul porții apărate de Constantinescu în timp ce Gilortul s-a apropiat în două rânduri periculos de poarta Jiului în prima repriză.

După pauză, Gilortul și-a trecut în cont tot două ocazii şi astfel meciul s-a încheiat cu o remiză fără prea multe pete de culoare. Gilortul a mai pierdut un loc în clasament, ocupând în prezent poziția a cincea cu 25 de puncte iar Jiul speră acum că va trece de AFC Hermanstadt 2, în tentativa evitării locului 9 care duce la barajul de menținere în Liga 3.

Echipa gorjeană va pune punct sezonului 2020-2021, vineri 30 aprilie, la Cisnădie, odată cu încheierea partidei care îi va opune formația locală, Măgura Cisnădie.

Vizualizări: 511

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: