Mădălina Ciolocoi, „în locul lui Banţa“ la Consiliul Judeţean

Mădălina Ciolocoi este vicepreședintele Consiliului Județean Gorj din partea PNL. Acest lucru atrage nemulțumirea celui care în urmă cu o lună şi-a depus demisia din funcția de înalt funcționar public tocmai pentru a ocupa această funcție. Victor Banța, fostul prefect de Gorj. Banţa a spus că a renunţat la funcţia de inspector guvernamental pentru că a avut o înţelegere cu Dian Popescu, președintele PNL, dar pe care cel din urmă nu a respectat-o.

Mădălina Colocoi aşteaptă validarea propunerii. “Am intrat pe această funcție înaltă, însă nu voi lăsa învățământul. Având în vedere faptul că noua lege a educaţiei prevede ca finanțarea complementară a sistemului de învățământ județean să provină de la Consiliile Locale pentru școlile generale și de la Consiliul Județean pentru licee, aş vrea să vă spun că în acest context în momentul în care se va aplica voi putea ajuta și din funcția de vice la Consiliul Județean învățământul mult mai mult fața de cum aş fi reușit din funcția de inspector general sau general adjunct la ISJ Gorj”, a declarat Mădălina Ciolocoi.

Banţa, Dian Popescu şi o (ne)înţelegere

Propunerea ca Mădălina Ciolocoi să fie vicepreşedinte la Consiliul Judeţean Gorj a făcut-o președintele PNL Dian Popescu. Aceasta a fost votată în şedinţa de vineri a PNL și de colegii săi de partid, cu un singur vot împotrivă. Nemulţumit din PNL este însă Victor Banța, cel care și-a depus demisia din funcția de înalt funcționar public pentru a ocupa scaunul de vice la Consiliul Județean. “Nu vreau să comentez mai mult. Eu am avut o înţelegere cu Dian Popescu, care după cum vedeți nu a fost respectată. Nu vreau să spun mai multe”, a declarat Victor Banța.

În replică, Dian Popescu spune că nu a existat nicio înțelegere între el și Victor Banța. Propunerea a fost făcută în funcție de cât a muncit fiecare la partid, susține președintele PNL Gorj, nu de înţelegeri. “Mădălina Ciolocoi muncește în acest partid de câțiva ani, Victor Banța de o lună. Era și normal ca Mădălina Ciolocoi să fie vicepreședinte pentru că merită acest lucru. A fost propunerea mea și votată în BPJ de colegii de partid”, a declarat Dian Popescu, președintele PNL Gorj.

Mă onorează faptul că am fost votată de  toți colegii mei. Practic, sunt singura femeie din BPJ și am fost ajutată de bărbații din organizație, fapt pentru care le mulțumesc

Mădălina Ciolocoi

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: