Boicot la Negomir. 400 de uselişti la spectacolul contracandidatului!

Uliţele din Negomir au fost din plin populate aseară la spectacolul organizat de PDL. Nu pedeliştii au fost cei care au oprit circulaţia în comună, ci useliştii, care au boicotat adunarea contracandidatului lui Ion Gruescu, Constantin Năgară. Primarii Sorin Bucurescu- Slivileşti, Vili Pasăre- Dragoteşti şi Gheorghe Gaşpar- Mătăsari, i-au sărit în ajutor primarului Gruescu şi au venit în comună cu peste 400 de membri de partid care au mărşăluit pe uliţele Negomirului. Judecând după concentrarea de forţe, lui Gruescu pare să-i fie teamă de consilierul Năgară. Primarul a spus că nu este un boicot, ci o întâmplare.

Două dube cu jandarmi au ajuns la faţa locului. Simpatizanţii au plecat pe jos pe drumul din faţa primăriei, jandarmii formând un cordon pe mijlocul străzii.

Printre versurile lui Ion Drăgan se auzea vocea lui Sorin Bucurescu. Acesta striga la portavoce despre măsurile luate de PDL, partid din care a venit şi Gruescu înainte cu câteva zile de depunerea candidaturilor. Pasăre nu mai face campanie în Dragoteşti pentru că s-a auzit din Negomir muzica din maşina sa.

Patru sute de uselişti au dat năvală în câmpul unde se ţinea adunarea PDL, la care participau o sută de oameni. La manifestaţie a ajuns şi senatorul Ion Ruşeţ, Dan Vâlceanu secretar adjunct şi Severus Militaru, deputatul de zonă. 

Un cordon de jandarmi au calmat spiritele pentru că useliştii au venit şi cu câteva zeci de maşini.

Explicaţia lui Gruescu: spectacolul PDL trebuia să aibă loc miercuri, iar joi el organizase un marş, astfel că s-a întâmplat ca cele două activităţi să se suprapună.

Galerie foto




Vizualizări: 191

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: