Dan Diaconescu: Gorjul este cel mai jefuit judeţ!

Fondatorul PP-DD, Dan Diaconescu, a vizitat ieri, pentru a doua oară, judeţul Gorj. Dan Diaconescu a stat de vorbă cu locuitorii din Baia de Fier, Târgu Cărbuneşti, Urdari, Ţicleni, Mătăsari, Tismana, Motru şi Târgu Jiu. Prima localitate în care s-a oprit a fost Baia de Fier, comuna premierului Victor Ponta, unde a constatat că nu s-a făcut nimic. În toate localităţile, Dan Diaconescu a fost întâmpinat de sute de gorjeni. Acesta i-a îndemnat să voteze candidaţii PP-DD la primărie şi Consiliul Judeţean. Glumele cu morcovii din fundul ciocoilor sau sfatul dat oamenilor, acela de la lua bani de la PDL şi USL, dar să voteze PP-DD, au făcut deliciul simpatizanţilor, care au jurat că vor vota Partidul Poporului.

În vizita sa în judeţul Gorj, fondatorul PP-DD, Dan Diaconescu a poposit în mai multe localităţi, unde a fost întâmpinat de sute de simpatizanţi. El a fost îmbrăţişat de simpatizanţi, le-a ascultat problemele şi le-a cerut să voteze schimbarea.Dan Diaconescu a mai spus că Gorjul este cel mai jefuit judeţ.

Prima oprire, la ciocoiul Ponta

Dan Diaconescu a venit ieri pentru a doua oară în Gorj şi prima oprire a fost în comuna lui Victor Ponta, la Baia de Fier, unde aproximativ 400 de susţinători l-au aşteptat cu sufletul la gură. „Am ţinut să fac prima oprire la Baia de Fier în comuna ciocoiului Victor Ponta. Acesta susţinea că niciodată nu va fi premier cu Băsescu preşedinte şi aşa s-a întâmplat. Nu putem decât să constatăm că aceştia au fost pe mână 20 de ani au furat în continuu. Aici în localitatea lui Ponta văd că nu s-a făcut nimic, deşi se puteau face foarte multe lucruri”, a declarat Dan Diaconescu.„O să fac tot ce nu s-a făcut în 20 de ani. O să asfaltez uliţe, o să bag apă în toate satele, trebuie să avem şi noi un dispensar. Avem nevoie de multe lucruri aici la Baia de Fie şi numai cu ajutorul dumneavoastră le putem face. Poporul câştigă”, a adăugat Gheorghe Caralicea, candidatul PP-DD la Baia de Fier.

Dan Diaconescu i-a asigurat pe localnicii din Baia de Fier că Mihai Prunariu, candidatul pentru Consiliul Judeţean, este omul din popor de care au nevoie, la fel ca şi Gheorghe Caralicea, candidat la primăria Baia de Fier. „Dacă vreţi la lucrurile să se schimbe aici la Baia de Fie şi banii să ajungă la dumneavoastră în comună şi nu în buzunarele ciocoilor să-l alegeţi pe Mihai Prunariu preşedinte la Consiliul Judeţean pentru că este un om din popor, iar eu pot spune că este un Dan Diaconescu al Gorjului. Votaţi şi primarul Gheorghe Caralicea”, a adăugat fondatorul PP-DD.

Primit cu pâine, sare şi probleme la Cărbuneşti

De la Baia de Fier, Dan Diaconescu a plecat la Târgu-Cărbunesti unde s-a întâlnit cu simpatizanţii din această zonă, care au venit în număr foarte mare să-l întâmpine. În drum spre Cărbuneşti, un grup de simpatizanţi l-au aşteptat pe marginea drumului pentru a-i cere ajutorul lui Dan Diaconescu. În oraşul condus de un liberal, Dan Diaconescu a fost întâmpinat cu pâine şi sare. „Este foarte bună pâinea, şi caldă. Trebuie să o împart cu oamenii, dar să-mi daţi şi mie reţeta. Dacă dădeaţi o pâine ciocoilor, o luau şi plecau, aşa cum sunt învăţaţi, să bage în buzunare. Eu vreau să o împart cu poporul. Daţi la toţi oamenii pâine că este bună”, a spus Dna Diaconescu.

Aşa cum se întâmplă de obicei când ajunge în mulţime, Diaconescu a fost asaltat de oamenii cu probleme. „Aduceţi-ne copiii acasă. Daţi-ne locuri de muncă. Nu vrem să trăim din mila statului, noi vrem să muncim, dar nu avem unde. Nu mai putem suporta situaţia asta. Pur şi simplu şi-au bătut joc de ţara asta. Nu-i lăsa-şi să facă acest lucru în continuare”. ”Nu mai putem trăi în ţara asta. Eu sunt handicapată şi am o pensie de mizerie Nu am cu ce să trăiesc. Am copiii plecaţi în străinătate. Îi vreau înapoi acasă. Ne-au luat şi din pensia aia mică pe care o aveam. Vor să ne omoare cu zile”, a povestit o cărbuneşteancă.

Bani de la USL, votul pentru PP-DD

Dan Diaconescu le-a sugerat simpatizanţilor să fie atenţi când votează dacă vor o schimbare. „Dacă vreţi să facem o schimbare aveţi grijă cu cine votaţi. Dacă USL-ul vine şi vă da un milion cereţi două şi băgaţi banii în buzunar. Dacă PDL-ul vă da două milioane, cereţi patru că au de unde să vă dea. Luaţi banii şi daţi la copii să mănânce. Aşa vă recuperaţi o mică parte din banii pe care vi i-au furat. Cu banii în buzunar, să vă duceţi la vot şi să puneţi ştampila cum trebuie, pe Partidul Poporului Dan Diaconescu. În felul acesta le daţi o mare ţeapă, aşa cum au făcut ei 20 de ani. Şi vă mai spun ceva. Am văzut că în Gorj nu prea se găsesc morcovi pentru că i-au luat ciocoii. Călinoiu l-a luat pe cel mai mare şi l-a băgat în parte dorsală de aia are ochii bulbucaţi. Am văzut asta şi pe afişe”,  

Discurs de la balcon

Din punctul de vedere al lui Diaconescu, Gorjul este cel mai jefuit judeţ din S-V ţării. ”Gorjul este cel mai jefuit judeţ din istorie. Noi colindăm judeţ cu judeţ şi putem trage această concluzie că este furat probabil în proporţie de 90%. În multe judeţe se spune că ciocoii fură 40,50% din banul public, aici cred că se apropie de 100% furtul respectiv pentru că de 22 de ani toată lumea ne spune că nu s-a întâmplat nimic, nu s-a schimbat nimic”, a declarat Diaconescu. Fondatorul PP-DD i-a îndemnat pe gorjeni să pedepsească ciocoii, iar oamenii au fost în asentimentul său, scandând ”hoţii” la adresa actualei administraţii. ”Îmi închipui câţi veţi fi la vot, dacă astăzi, aici, la o întâlnire ad-hoc sunteţi atât de numeroşi. Veţi veni la urne pentru a da un vot în botul ciocoilor. Trebuie să-i pedepsiţi, aşa cum v-au pedepsit şi ei pe voi”, a declarat Diaconescu.

„Trebuie să facem o schimbare şi vom reuşi acest lucru numai cu ajutorul dumneavoastră, dacă pe 10 iunie puneţi ştampila pe Partidul Poporului-Dan Diaconescu. Poporul trebuie să câştige”

Mihai Prunariu, preşedintele PP-DD Gorj

Vizualizări: 172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: